BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MSN kayıtları kocayı çılgına çevirdi

İstanbul'a sürekli giden karısından şüpheleniyordu. 25 yıllık çiftler arasında başlayan tartışma faciayla sonuçlandı.

Abone ol

Tekirdağ'da sigortacılık yapan 52 yaşındaki Erdem Ferimaz, kendisini aldattığını öne sürdüğü 25 yıllık eşi 45 yaşındaki Nurhayat Ferimaz'ı elleri ile boğarak öldürdü. Sabaha kadar ölen eşinin cesedinin başında bekleyen ve sigara içen Ferimaz, daha sonra savcılığa teslim oldu.

Olay, dün gece Barbaros Beldesi'ne bağlı Gözde Sitesi'ndeki çiftin yazlık evinde meydana geldi. Eşi ile birlikte şehir merkezinde bir firmanın sigorta acenteliğini yapan Erdem Ferimaz, tatillerini geçirmek için geçtiğimiz hafta birlikte yazlık evlerine geldiler.

Bir süre tatil yapan Nurhayat Ferimaz, geçen Cuma günü ilk eşinden olan biri erkek diğeri kız ve sigortacı eşinden olan kızını ziyaret etmek için İstanbul'a gitti. 3 gün İstanbul'da kaldıktan sonra önceki gün akşam saatlerinde yazlık evlerine geri dönen Nurhayat Ferimaz, eşini arayarak yazlıkta olduğunu söyledi. İçkili eve gelen Erdem Ferimaz, sürekli İstanbul'a giden eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

MSN KAYITLARINI VE CEP MESAJLARINI GÖRÜNCE

İddiaya göre ise, Erdem Ferimaz, gizlice kontrol ettiği eşinin bilgisayarında kayıtlı 'msn' konuşmaları ile cep telefonu gelen aşk mesajlarını görünce çift arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Erdem Ferimaz yere yatırdığı eşini elleri ile boğarak öldürdü.

CESEDİN BAŞINDA SİGARA İÇEREK SABAHA KADAR BEKLEDİ

Eşinin cesedi başında sigara içerek sabaha kadar bekleyen Erdem Ferimaz, sabah Tekirdağ Adliyesi'ne geldi ve nöbetçi savcıya cinayeti itiraf etti. Bunun üzerine Ferimaz çağırılan jandarmaya teslim edildi. Yazlıktaki Nurhayat Ferimaz'ın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Evdeki bilgisayar ve Ferimaz'ın cep telefonuna ise incelenmek üzere el konuldu.

"ÇILGINA DÖNDÜM BOĞDUM"

Jandarmadaki ifadesinde eşini kendisini başka bir erkekle aldattığı için boğduğunu söyleyen Ferimaz, "Eşim çocuklarının yanına gidiyorum diye sık sık İstanbul'a gidiyordu ve sürekli İstanbul'a gitmesinden şüphelendim. Telefon mesajlarını ve msn konuşmalarını takip ettim. Mesajlarından ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu öğrendim. Beni niye aldattığını sorduğum da 'Seni ilgilendirmez ben hayatımı yaşıyorum' dedi. Bende çılgına döndüm. Alkollüydüm, boğdum öldürdüm. Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın herşeyi göreceksiniz." dedi.

BİR ZAMANLAR MUTLULUK POZU VERMİŞLER

Ölen Ferimaz'ın ilk eşinden 25 yaşında Nalan, 26 yaşında Ayhan ve ikinci eşi Erdem Ferimaz'dan olan 23 yaşında Gözde isimli bir kızı bulunuyor. Ali fertleri, bir süre önce Nalan'ın düğün töreni öncesi yapılan kına gecesinde bir araya gelmiş ve çektirdikleri fotoğraflarda mutluluk pozları verdikleri görülüyor.

GARSONLA TANIŞTI HAYATI KARARDI

[PAGE]

Samsun'un İlkadım ilçesinde Gürcistan uyruklu kadını evinde alıkoyup tecavüz ettiği ve fuhşa zorladığı iddia edilen garson yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu bir kadının yaklaşık 6 aydır Zeytinlik Mahallesi'nde bir evde zorla tutulduğu yönünde ihbar alan emniyet müdürlüğü ekipleri, eve operasyon düzenledi.

39 yaşındaki Gürcistan uyruklu M.K, Gazi Polis Merkezine götürüldü.

M.K'nin ifadesinde, garson olan Orhan Ö'nün (46) kendisini evde zorla tuttuğunu, tecavüz edip fuhuş yaptırdığını iddia etmesi üzerine Orhan Ö. gözaltına alındı.

SANIK SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Zanlının, ifadesinde, kadının kendi isteğiyle evde kaldığını söylediği, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini bildirildi.

Mağdurun, Samsun'a çalışmak için geldiğini, buradaki arkadaşlarını ararken gazinoda garsonluk yapan Orhan Ö. ile tanıştığını, bu kişinin arkadaşlarının kaldığı evi gösterme bahanesiyle götürdüğü evde kendisini döverek çantasındaki bin 500 doları aldığını, tecavüz ettiğini ve çok sayıda kişiyle fuhşa zorladığını söylediği öğrenildi.

CİNAYETİN TANIĞI NASIL ÖLDÜ?

[PAGE]

Kastamonu'nun Araç ilçesinde bir kadının evinde öldürülmesinin ardından, ortadan kaybolan tanık komşu köydeki bir samanlıkta başına sert cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karcılar köyünde oturan Şükrü Ç.`nin, evden ayrılan eşi Bedriye Ç.`yi (32), 18 Haziran'da komşusu Aziz Türker`in evinde bulduğu, aralarında çıkan tartışma sonucu odunla başına vurduğu ve eşini öldürdüğü iddia edilmişti.

Olayın ardında gözaltına alınan ancak sorgusunda cinayeti üstlenmeyen Şükrü Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Cinayetin işlendiği evin sahibi Aziz Türker`e ise ulaşılamamıştı.

Komşu köy olan Çaykaşı köyündeki bir samanlık önünden köpeklerin ayrılmaması üzerine buraya bakan köylüler, başı sert cisimle parçalanarak öldürülen bir erkek cesediyle karşılaştılar. Köylülerin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Türker`e ait olduğunu belirledi. Türker`in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri Aziz Türker`in katil ya da katil zanlılarının yakalanmasına ve her iki cinayet arasında bir bağ bulunup bulunmadığına ilişkin soruşturması sürüyor.

İĞRENÇ KOCA GÖZALTINDA

[PAGE]

İzmit'in Alikahya beldesinde bir çocuk babası şahıs, karısını erkeklere pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Masası ekipleri, fuhuş ihbarı üzerine harekete geçti. Fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen B.D. (39) ile irtibata geçen ekipler, erkeklere pazarladığı eşi ile Halkevi mevkiinde buluştu.

300 TL'ye ev ve iki hayat kadını temini karşılığında anlaşan polisler, buluşma noktasında suçüstü yaptı. B.D., eşi Ç.D. (31) ve Z.Ü. (39) adlı kadın gözaltına aldı. Çiftin bir de çocuğu olduğu öğrenilirken, B.D.'nin eşi Ç.D. kocasından şikayetçi olmadı. B.D., fuhuşa yer temin etmek ve aracılık yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, zanlının kendisini de Tem otoyolunda pazarladığı iddia edildi.

2 CAN İÇİN 5 YIL HAPİS

[PAGE]

Bursa'nın Kestel ilçesinde, otoyol çalışma sahası yakınlarında oluşan su birikintisine düşerek boğulan 6 ve 8 yaşındaki 2 kuzenin ölümüyle ilgili ihmalleri olduğu iddiasıyla yargılanan 2 mühendis, toplam 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "taksirle iki kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan tutuksuz yargılanan inşaat mühendisleri G.Y. (43) ve İ.Z. (46), son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl Turanköy'de otoyol çalışması sırasında oluşan çukurda boğulan 6 yaşındaki Melih Ok ve amcasının oğlu 8 yaşındaki Bilal Ok'un ölümünde ihmali olduğu öne sürülen mühendis sanıklar, haklarındaki iddiaları yalanladı.

Şüphelilerden İ.Z., "Çevre yolu bağlantısı yolu işini değişik periyotlarda alt taşeron firmalara devrederek yapıyorduk. Olayın geçtiği ve maktüllerin boğulmasına sebep olan çukurlar, zemin etüdü amacıyla açılmış olan gözlem çukurlarıdır ve kış başında açılmıştır. Benim direkt olarak olayda herhangi bir kusurum yoktur" dedi.

Diğer sanık G.Y. ise "Suçlamayı kabul etmiyorum. Görevli müşavir firmanın bize gösterdiği yerde ve sayıda talimatlar doğrultusunda gözlem çukurları açtık. Bu kuyularla bizim yüklendiğimiz iş arasında bir bağlantı yoktur. Sadece yapılacak gözlem sonucu su seviyesi ve toprak hareketleri incelenecekti. Çukurların bulunduğu yeri belli eden ve araçların gidiş geliş istikametini gösteren uyarı levhalarımızı olay yerine takıyorduk. Ancak, bu levhaların bir kısmı vatandaşlar tarafından kaldırılabiliyordu.

Olayın oluşu ile gerek şirketin gerekse şahsımın herhangi bir bağlantısı yoktur. Gerekli tedbirleri aldığımızı düşünüyorum. Suçsuzum" diye konuştu.

Davada müşteki sanık O.O., "Hayvancılıkla uğraştığım için olay günü hayvanlarımla ilgileniyordum. Torunum Melih Ok ile oğlum Bilal Ok benim yanımdaydı. Hayvanlar tepenin İnegöl tarafına doğru gidince onların peşinden gitmiştim. Benim geri tarafımda kalan oğlum ile torunumun bir saat sonra ölüm haberini aldım. Kuyuların etrafında herhangi bir tedbir yoktu, sanıklardan şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme sanık G.Y.'yi taksirle 2 kişinin ölümüne sebep olmak suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra sanığın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulunduran G.Y.'nin cezası 3 yıl 4 aya indirdi. Diğer sanık İ.Z. ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık mühendisler, Yargıtay'ın mahalli mahkemenin cezasını onaması halinde tutuklanarak cezaevine gönderilecek.

CEP TELEFONU ÇALAN HIRSIZ YAKAYI NASIL ELE VERDİ?

[PAGE]

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir evden cep telefonu çaldığı ileri sürülen kişi, polisin yaptığı çalışma sonucu parmak izinden yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Anıt Mahallesi'nde bulunan Tekelioğlu Apartmanı'nda kimsenin olmadığı sırada M.D.'ye ait eve giren M.D. (20), evde bir şey bulamayınca masa üzerindeki cep telefonunu alıp kayıplara karıştı.

Eve gelen M.D. odaları dağınık bir şekilde bulunca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma ve aldıkları parmak iziyle şüpheliyi aramaya başladı.

Parmak izinden şüphelinin kimliğine ulaşan polis, devriye sırasında M.D.'yi yakaladı.  Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.D. Tarsus Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.D. tutuklanarak cezaevine konuldu.