BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Milas'ta ilanla zabıta memuru aranıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde bağlı Ören beldesinde belediye başkanlığı bünyesinde boş bulunan 3 adet zabıta memurluğu kadrosu için ilanla memur aranıyor.

Abone ol

Ören Belediye Başkanlığı yaz aylarında daha iyi hizmet verebilmek adına ve belde genelinde gerekli düzenlemeler ile çalışmaların düzenli bir şekilde sürdürebilmesi için boş bulunan zabıta memurlukları kadrolarına ilanla personel arıyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan verdikleri ilanda belediyede kadrosunda boş bulunan 3 adet zabıta kadrosuna yatay geçişle zabıta alımı yapmak istediklerini belirterek; “Bu güne kadar ilanla zabıta memuru alımı pek rastlanılan bir durum olmadığının farkındayız.

Genel olarak belediyeler KPSS sınavı sonuçlarına göre kendilerine müracaat eden kişiler arasında alım yapar. Ancak belediye olarak zaman zaman sınav sonuçlarına göre yapılan mamur alımlarında karşılaşılan sorunları göz önüne aldığımızda ve aynı zamanda yaz sezonuna girmemiz itibariyle yeni personelin ilgili konu mevzuatlarını yönetmeliklerini de öğrenmesi zaman alacağı için başka belediyelerde zabıta memur olarak çalışan ve belediyemiz bünyesinde görev almak isteyen memurların başvurularını bekliyoruz. Buradaki amacımız belde halkımıza daha iyi hizmet vermektir” dedi.

www.orenbelediyesi.com adresinde Ören Belediyesi tarafından verilen ilanda “Belediyemiz kadrosunda boş bulunan 3 adet zabıta memurluğu kadrosunda çalıştırılmak üzere başka belediyelerde zabıta memuru olarak çalışan, belediye, zabıta kanunlarını ve mevzuatını iyi bilen zabıta memurları aranmaktadır. Müracaat: oren.belediyesi@hotmail.com” denildi.