BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,20
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Moto X 11 Temmuz'da tanıtılabilir

Sahip olduğu donanım merakla beklenen Moto X'in önümüzdeki hafta tanıtılması bekleniyor.

Abone ol

Moto X ismi şu an için Amerika’nın önde gelen gazetelerinde büyük puntolarla yer almış durumda. Son gelen değerlendirmeler ise telefonun 11 Temmuz’da tanıtılacağı yönünde.

Moto X, mayıs sonunda düzenlenen D11 konferansında Motorola CEO’su Dennis Woodside tarafından resmen doğrulanmış ve telefon hakkında bazı detaylar aktarılmıştı. Ancak CEO, telefonun teknik özelliklerine dair herhangi bir detay aktarmamıştı.


moto-x.20130705145232.jpg

PhoneArena editörlerinden Leo Laporte, 10 ve 11 Temmuz’da düzenlenen bir Motorola etkinliği için, Moto X projesinin başında bulunan Guy Kawasaki’den bir davet aldığını belirtti. Söz konusu etkinlikte Moto X’in tanıtılması beklenirken, Kawasaki zaten davet içerisinde “çok önemli bir şey” ifadesini kullanarak tanıtıma dair ipucu da vermiş oldu.

4 Temmuz’da gazetelerde yayınlanan reklamda Moto X için “Kullanıcılar tarafından tasarlanan ilk akıllı telefon” ifadesi kullanılmıştı. Daha sonra Moto X’in ortaya çıkan birçok renkteki kapak seçenekleri, telefonda yer alacak rengin kullanıcıya bırakılacağı anlamı taşımıştı. 11 Temmuz’a kadar gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: teknolojioku.com