BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.420,78
HABER /  MAGAZİN

Mor ve Ötesinden cevap

Mor ve Ötesi biz isteyerek katılıyoruz. Bu sene diğer yıllara göre farklı olacak dedi.

Abone ol

Eurovision’a katılması da şarkıları da kimi çevrelerce hayli eleştirilen Mor ve Ötesi grubundan Harun Tekin ve Kerem Kabadayı, ’Biz isteyerek katılıyoruz. Bu yıl önceki yıllara göre temsiliyet daha farklı olacak’ dediler.

Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ve davulcusu Kerem Kabadayı, şarkılarını beğenen beğenmeyen, kendilerinin Eurovision’a katılmasını eleştiren, destekleyen herkese açık ve net bir cevap verdiler.

Harun Tekin, "Biz, bizim hikayemizde Eurovision’un anlamlı ve özel bir yeri olacağına inanıyoruz. Kendi hikayemiz için doğru olanı yaptığımızı düşünüyoruz. Biz zaten böyle hissettiğimiz zamanlarda verimli olabilen bir grubuz. Yani istemediğimiz şeyleri yapmamak gibi bir özgürlük oluşturduk kendimize" diye konuşurken Kerem Kabadayı da şunları söyledi:

"Bizim zaten grup olarak en değer verdiğimiz lüksümüz, istediğimiz şeyleri yapıp istemediğimiz şeyleri yapmamayı bir alışkanlık olarak kabullenmiş olmamız. Eurovision meselesinde de bunu isteyerek yapıyor olduğumuza bir çok insan hayretle baktı. Ancak çıkarttığımız şarkıya ve halimize, tavrımıza baktıktan sonra belki geçen senelerden daha farklı bir Eurovision temsiliyeti olacağını insanlar yavaş yavaş görüyorlar."