BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerli çocuklara tiyatro

Sarıyer Belediyesi’nin çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla başlattığı çocuk tiyatrosu gösterileri devam ediyor.

Abone ol

Son olarak yaklaşık bir aydır sergilenmekte olan “Bir Masal Dünyası” adlı müzikli çocuk oyunu muhteşem bir final ile sona erdi.

Kültür Müdürlüğü binasındaki tiyatro salonunda sahnelenen oyuna dakikalar öncesinden gelen çocuklar oyunun başlamasını büyük bir heyecan ve sabırsızlık içinde beklediler. Oyunun başlamasıyla birlikte adeta karnaval alanına dönen tiyatro salonunda çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Oyuna 3 yaşındaki torunu Elif ile birlikte gelen Handan Kızılaslan “ Kireçburnu’nda oturuyorum. Oyunun afişlerini gördüm ve torunumu buraya getirmeye karar verdim. Birlikte eğlenceli dakikalar geçirdik. Eğlenceli olduğu kadar eğitici bir oyundu. Sarıyer Belediyesi’ne çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunan bu özverili davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Oyuna annesi Gülseren Kalender ile birlikte gelen 8 yaşındaki Aşkım Nur” oyuncularla birlikte sahneye çıktım. Çok heyecanlı ve güzeldi. Oyuna katılmak beni çok mutlu etti. Bu günü hiç unutmayacağım. Hem çok eğlendik hem çok şey öğrendik” dedi.