BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sarıgülden Çapana ziyaret

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, evinde ziyaret ettiği Dr. Gürbüz Çapan’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Abone ol

Sarıgül, “Aydınlarımıza karşı gösterilen kaba kuvveti lanetliyorum” diye konuştu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

SARIGÜL: ÇAPAN’A GÜÇ VERMEK İÇİN BURADAYIM

Mustafa Sarıgül, Dr. Çapan'a suikast ihbarıyla ilgili olarak Türkiyeli aydınların karşılaştığı kaba kuvveti lanetlediğini ifade ederken, "Başkanımızla ilgili suikast ihbarını gazetede okudum ve Gürbüz Çapan başkanımıza geçmiş olsun dileğinde bulunmak için buradayım. Ben bütün dünyada, din, dil, ırk, mezhep, bölge farkı asla gözetmiyorum ve bütün dünya insanlarının barış içerisinde yaşamalarını arzu ediyorum. Nereden gelirse gelsin, kim tarafından gelirse gelsin; kaba kuvvetin, suikastların dünyada artık yok olması lazım. Hele hele bir cana kastetmenin mantığını da hiç anlamıyorum. İstiyorum ki her şey demokrasi içerisinde çözülsün. Başkanımıza güç vermek için buradayım" dedi.

Dr. ÇAPAN TEŞEKKÜR ETTİ

Mustafa Sarıgül'ün nezaketine teşekkür ettiğini belirten Dr. Gürbüz Çapan ise, "Hrant Dink'e yapılacak suikastı ciddiye almayan polis, benimle ilgili ihbarı abarttı. Gece yarısı evime gelip, tebligat yapmak istedi. Ciddiye alsan bir türlü, almasan bir türlü" diye konuştu.