BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Moore kahve falı baktırdı

Fethiye, Göcek, Kalkan ve Kaş'ı gezen Demi Moore kahve falı baktırdı.

Abone ol

Fethiye, Göcek, Kalkan ve Kaş'ı gezen Hollywood yıldızı Demi Moore (44), Türkiye'den mutlu ve dinlenmiş olarak ayrıldı. Ünlü aktris gitmeden bir gün önce, armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun Göcek'teki Demirciler Koyu'nda bulunan yüzen evine de konuk oldu. Daha önceden tanıştığı ve kendisine bir yat yaptırmak için görüştüğü Sadıkoğlu tarafından ağırlanan Moore, yüzen evde çok eğlendi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında 'Carmina' adlı 32 metrelik lüks yatından tekneyle Sadıkoğlu'nun yüzen evine gelen yıldıza, eşi Ashton Kutcher (28) ile kızları Rumer (17), Scout (14) ve Tallulah (12) da eşlik etti. Ziyaret sırasında medyanın kendisini görüntülemek için büyük emek harcadığı oyuncu, onları kırmayarak yüzen evde poz verdi. Sadıkoğlu'nun yakın arkadaşlarıyla da tanışıp, kısa sürede kaynaşan Moore daha sonra dinlenmeye çekildi.

Jülide Sadıkoğlu'nun pişirdiği Türk kahvesine içen Moore, fal da baktırdı. Kahve falını çok seven Moore, eşinin de falına baktırdı. Saatler sonra Sadıkoğlu Ailesi tarafından uğurlanan oyuncu, herkesle tek tek vedalaşıp, öpüştü.