BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mithatpaşa Apartmanı'nda sır dolu ölüm!

İşletme fakültesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu Taksim Gümüşsuyu’ndaki bir apartmanın havalandırma boşluğunda ölü bulundu.

Abone ol

Nazlı Erköseoğlu’nun, 8’inci katta dairesi bulunan işadamı Mahmut Paksoy’un oğlu Can Paksoy ile bir gün önce barda tanıştığı ve geceyi birlikte geçirdikleri belirlendi. Genç kızın psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken Can Paksoy sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Mithatpaşa Apartmanı’nda havalandırma boşluğunda, dün bir ceset görenler polisi aradı. Olay yerine gelen polis, cesedin Nazlı Erköseoğlu’na ait olduğunu belirledi. İhbarı yapanlardan Emre Paksoy, “Eve geldiğimde yatak odasında bir kadın çantası gördüm. Hemen kardeşim Can’ı arayıp çantanın kimin olduğunu sordum. Can da bana ‘akşam bir kız arkadaşım ben de kaldı. Sabah kalktığımda gitmişti. Ona aittir’ dedi. Kardeşim Adana’ya gidiyordu. Haber verdim yoldan döndü” dediği öğrenildi.

Gece tanıştılar

Olay yerine gelen ve cesedin yeni tanıştığı adını “Sinem” diye hatırladığı arkadaşına ait olduğunu söyleyen Can Paksoy ise “Gece tanıştık. Sabah uyandığımda yanımda yoktu. Gittiğini düşündüm. Ben de Adana’ya uçak biletim vardı. Havalimanına geldiğimde ağabeyim arayıp önce çantayı sonra da cesedi sordu” dedi. Can Paksoy polislerce gözaltına alındı.

İntihar ihtimali kuvvetli

Daha öncede intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen genç kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.