BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.400,56
HABER /  GÜNCEL

Misafirlikteki cinayetin korkunç detayları

Ataşehir'de evine misafirliğe gittiği iş arkadaşı tarafından öldürülen bankacı cinayetinden korkunç detaylar çıktı..

Abone ol

Ataşehir'de bankacı arkadaşını evine davet edip eterle bayılttıktan sonra poşetle boğan bankacı cinayetinde korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı...

Buna göre iş arkadaşını planlayarak öldürdüğü anlaşılan NÇ, cinayetin arkasından Nalan Sezer'in şifresini bildiği kredi kartıyla alışveriş bile yapmış...

CESEDİ İKİ GÜN EVİNDE SAKLAMIŞ

Bir bankada bilgi işlem servisinde çalışan NÇ, aynı iş yerinden yakın arkadaşı Nalan Sezer’i cumartesi gecesi evine çağırdı. Aralarında tartışma çıkınca önce eterle bayılttı, ardından da kafasına poşet geçirip boğdu. NÇ, ailesine hiçbir şey söylemeden cesedi iki gece evde sakladı...

AYNI BANKADAN İŞ ARKADAŞI

İddialara göre, reklamcı eşi ve kızı ile birlikte yaşayan NÇ, Denizbank Bilgi İşlem Merkezi’nde beraber çalıştığı arkadaşı Nalan Sezer’i evine çağırdı. Kayışdağı’nda yalnız yaşayan Nalan Sezer, tatil yaptığı Bodrum’dan yeni dönmüştü. Bu davete 'hayır’ demedi, ancak Avrupa yakasında oturan ailesini arayıp arkadaşı NÇ'ye gideceğini söyledi.

KIZINI EVDEN GÖNDERDİ, EŞİNE GEÇ GEL DEDİ

Nalan Sezer, cumartesi günü saat 18.00’de NÇ'nin evine gitti. NÇ, Nalan Sezer gelmeden önce kızını bir arkadaşına gönderdi. Eşini arayarak evde misafiri olduğunu, geç gelmesini söyledi. İki arkadaş bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

AYAKLARINI BAĞLADI, ÇALIŞMA ODASINA SAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine NÇ, eter döktüğü bir bezle bayılttığı Nalan Sezer’in başına bir poşet geçirerek boğdu. Ayaklarını bağlayarak çalışma odasına taşıdı. Duvar dibine bıraktığı cesedin üzerine çarşaf örttü ve yatak kenarlarına konulan tahtalarla kapattı.

KREDİ KARTIYLA İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPTI

NÇ, önceden şifresini bildiği Nalan Sezer’in banka hesabındaki parayı kredi kartına aktardı ve bu kartla internet üzerinden farklı saatlerde 600 TL’lik market alışverişi yaptı. Siparişleri ertesi gün eve geldi.

PAZARTESİ GÜNÜ ODAYI KİLİTLEYİP EVDEN AYRILDI

Akşam saatlerinde eşi ve kızı eve gelen NÇ, onlarla birlikte iki geceyi evde geçirdi. Eşi ve kızı hiçbir şeyden şüphelenmedi. Pazartesi günü NÇ, odanın kapısını kilitledikten sonra evden ayrıldı.

CESEDİ ODADA KIZI BULDU

Korkunç cinayet, pazartesi günü bir tesadüf üzerine ortaya çıktı. NÇ Maltepe’de bir arkadaşının evinde yakalandı. NÇ ile birlikte kızı ve eşi de gözaltına alındı. NÇ, susma hakkını kullanırken kızı ve eşi cinayetle ilgili polise bildiklerini anlattı. Yeditepe Üniversitesi Biyogenetik Bölümü 3. sınıfta okurken maddi olanaksızlıklar nedeniyle iki ay önce okuldan ayrılmak zorunda kalan kızı, cinayeti Pazar günü fark ettiğini söyledi.

BABA EVDE CESET VAR, ÇABUK GEL

İpek Çetinkaya, polise verdiği ifadesinde annesinin Nalan Sezer’i davet ettiği için kendisini bir arkadaşına gitmesi ve geç gelmesi konusunda uyardığını belirterek şunları anlattı: “Ben saat 17.00 sıralarında evden çıktım. Akşam 22.00 sıralarında eve geri döndüm. Aynı saatlerde babam da eve geldi. Otururken anneme Nalan Abla ile ilgili sorular sordum. O da iyi olduğunu söyledi. Bu sırada çalışma odasının kilitli olduğunu babamla birlikte fark ettik. Ama hiç bir şeyden şüphelenmedik. Pazar günü saat 13.00 sıralarında Migros’tan görevliler annemin bir gün önce sipariş ettiği malzemeleri getirdi. Daha sonra evden ayrı zamanlarda ayrıldık. Ben bir eşyamı unuttuğum için geri döndüm. Oda kilitli olduğu için uyan başka anahtar ile odaya girdim. İçerde ceset olduğunu gördüm. Kapıyı kilitleyip evden ayrıldım. Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Akşam hep birlikte eve döndük. Pazartesi sabah annem erken çıktı. Ben de peşinden çıktım. Kısa bir süre sonra babamı aradım. Evde ceset olduğunu bir an önce kendisin de evden çıkması gerektiğini söyledim. Daha sonra babam, tanıdık bir polis arkadaşı ile eve girmiş.”

1.5 YILDIR AYNI BANKADA ÇALIŞIYORLARDI

Katil zanlısı Nuray Çetinkaya’nın 1.5 yıl önce çalıştığı Doğan Online’den atıldığı ve Denizbank için projeler hazırladığı öğrenildi. Çetinkaya ve Nalan Sezer, Denizbank Bilgi İşlem Merkezi’nde yaklaşık 1.5 yıldır birlikte çalışıyordu. Nuray Çetinkaya, “tasarlayarak adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


KOCA DA TUTUKLANDI
 

Reklamcı eşi ifadesinde cinayetten haberi olmadığını, cesedi çalışma odasında bulduğunu söyledi. Ancak ’adam öldürmeye iştirak’ suçundan tutuklandı. Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’nca ifadesi alınan katil zanlısının kızı ise serbest bırakıldı. (Vatan)