BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Mirsad Fenerbahçe Ülkerde

Fenerbahçe Ülker, tecrübeli oyuncu Mirsad Türkcan'ı kadrosuna kattı.

Abone ol

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Direktörü Nedim Karakaş ve icra kurulu üyesi Aydın Acun'un da katılımıyla gerçekleştirilen törende Mirsad, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Mahmut Uslu, yaptığı açıklamada, çok önemli bir imza attıklarını belirterek, ''Mirsad'ın daha önce attığımız imzalardan bir ayrıcalığı var. O, yurt dışında doğmasına rağmen çok iyi bir Fenerbahçeli. 16-17 yaşında da Efes Pilsen'le Türkiye'ye ilk Avrupa kupasını getirmiş oyunculardan biri. Bizim de hedeflerimizden en önemlisi Avrupa'da başarı yakalayabilmek. Kadromuzda genç oyuncularımızla transfer ettiğimiz tecrübeli isimleri kaynaştırıp 2-3 yıl içinde Avrupa kupalarında bir final oynayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Mirsad ise Fenerbahçe Ülker'le anlaşmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, ''Bir Fenerbahçeli olarak çok mutlu ve heyecanlıyım. Elimizdeki kadroyla çok iyi bir oyun çıkaracağımıza inanıyorum. Kulübümüzün 100. yılı olduğu için tüm branşlarda şampiyonluk hedefleniyor. Biz de bunun için çalışacağız'' ifadelerini kullandı. İmza töreninin ardından Mirsad Türkcan, Fenerbahçe'nin 100. yıl logosu önünde sarı-lacivertli formayla basın mensuplarına poz verdi.