BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Alman eş fena şaşırttı

Alman kadın kendisine işkence yapan Türk'ün hapse girmesini istemiyor.

Abone ol

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Anna P. (34) adlı Alman kadın, kendisine işkence yapan ve öldürme girişiminde bulunan Murat Ö. (29) adlı Türk eşini sevdiğini ve hapse girmesini istemediğini söyledi.

Haberi veren Bild gazetesi, eşini dövmek ve bıçaklamaktan yargılanacağı davadan önce 2 hafta süreyle cezaevine konulan Murat Ö'nün eşi Anna P'nin, ''Onu hala seviyorum'' şeklinde konuştuğunu yazdı. Murat Ö'nün, eşinin bacağına bıçak sapladığı, diz kapağını iskemleyle kırdığı, tatilde eşini denizde boğmaya kalkıştığı belirtilen haberde, Anna P'nin yarasını kendisinin sardığı ve hastaneye gitmediği kaydedildi.

Anna P, eşi Murat Ö. ile ilgili olarak, şunları söyledi: ''Çok kıskançtı, beni dövmeye başladı. Evlendikten 3 ay sonra böyle davranmaya başladı. Telefonları evden çıkarttı, tek başıma dışarıya çıkmama izin vermedi. Tanımadığı birisi aradığında beni dövdü. Beni öldürebilirdi. Bir defa kendimi savunmaya kalkıştığımda, ben durana kadar yüzüme yastıkla bastırdı.''

Lara adlı kızları dünyaya geldiğinde her şeyin daha iyi olacağını düşündüğünü ifade eden Anna P, ''Kızıma biberonu verdiğimde bile beni döverdi. Bir tabanca almakla tehdit etti. Ancak o zaman çok çabuk öleceğimi söyledi'' diye konuştu. Mahkemenin eşini yargılayıp cezaevine koymasını istemediğini kaydeden Anna P, ''Cezaevine gitmesini istemiyorum. Güzel günlerimiz de oldu. Beni sevdiğini zannediyorum. Ben de onu hala sevdiğimi düşünüyorum'' dedi.