BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Millilerden gol yağmuru

A Milliler, Malta maçı hazırlıkları kapsamında yaptığı antreman maçında tam 12 gol attı

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, Malta maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

6 Eylül Çarşamba günü cezası nedeniyle Frankfurt'ta Malta ile yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçı için bu sabah Almanya'ya giden ay-yıldızlılar, maçın yapılacağı Frankfurt Commerzbank Arena Stadı'nda Essen Eyaleti'nin amatör takımlarından SPVGG Ingelheim'le yaptığı antrenman maçını 12-0 kazandı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, bu maçın çift kale antrenman maçı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Malta ile yapılacak olan eleme maçının çok daha ciddi geçeceğini vurgulayan Terim, bu maçı, sahaya, zemine, tribüne ve sessiz ortama alışmak adına programa aldıklarını belirtti.

Bu maçı hem antrenman, hem ter atma maçı olarak gördüklerini kaydeden Terim, ''Çalışmalarımızla ilgili taktiksel kısmı ve onları görebilmek adına neler
yapabiliyoruz,bu maçla görmek istedik. İyi bir antrenman oldu. Çift kale şeklinde değerlendirelim. Çarşamba günü bu şartlarda oynayacağız. İkinci devrede herkese şans verdik. İstanbul sıcaktı ve arkadan yağmur geldi. Bu bize dikkatli olmamızı gösterdi. Arda ateşler içinde yatıyor, arkadaşı Ergün'ü odasından aldık. Gökhan Zan'ın hafif sakatlığı devam ediyor. Eleme maçı çok ciddi maç. Biz hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemeyiz. Eğer içimde bir tereddüt olursa kendisini oynatmam'' diye konuştu.

Terim kendisinin Macaristan'a, yardımcılarının da diğer ülke maçlarını izlemeye gideceği için yarın takımla birlikte olamayacaklarını sözlerine ekledi.
Bu arada, Milli takımın gollerini, 20. ve 39. dakikalarda Hakan Şükür, 26. dakikada Can Arat, 40. dakikada Fatih Tekke, 41. dakikada Hamit Altıntop, 56. 79 ve 87. dakikalarda Nihat, 64, 70 ve 77. dakikalarda Halil Altıntop, 80. dakikada da Hüseyin Cimşir attı.