BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Tüzmen dert dinledi

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Gaziantep'te esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi

Abone ol

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türk-Arap İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi'nin açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu, esnaf ve vatandaşlardan sorunlarını dinledi.

Tüzmen, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Sarı, Fatma Şahin, Ahmet Uzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ve partililerle birlikte, Gaziantep'te esnafın yoğun olarak bulunduğu Mütercim Asım ve Gaziler Caddesi'ni gezdi.

Gezisi sırasında esnafla görüşen ve sorunlarını dinleyen Tüzmen'e, esnaf ve alışverişte olan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tüzmen'i bir anda karşılarında gören esnaf, isteklerini iletti, özellikle piyasanın durgun olmasından ve seyyar satıcılardan yakındı. Yakınmaları dinleyen Tüzmen, çözüm konusunda belediye başkanları ile görüşerek esnafa yardımcı olmalarını istedi.

Tüzmen, piyasanın durgunluğundan şikayet eden esnafa, dış ticaretin iyi olduğunu, iç piyasadaki durgunluğun ise zamanla aşılacağını ifade etti.