BIST 10.740
DOLAR 32,18
EURO 34,99
ALTIN 2.514,15
HABER /  SPOR

Millilerde hedef 6 puan

Milliler Avrupa Şampiyonası'nda kritik viraja girdi. Hedef Yunanistan ve Norveç maçlarından 6 puan almak

Abone ol

Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, (A) Milli Takım'ın 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Yunanistan ile 24 Mart Cumartesi günü oynayacağı maçta problem yaşamayacaklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde (A) Milli Futbol Takımı'nın idmanını izleyen Keçeci, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Gürcistan ile yapılan hazırlık maçında yaşanan gerginlikten sonra Yunanistan maçı ile ilgili herhangi bir tedbir alınıp, alınmadığıyla ilgili bir soru üzerine Keçeci, ''Teknik heyetimiz oyuncuların motivasyonu ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyorlar'' dedi.

Affan Keçeci, Yunanistan maçında sorun olmayacağını belirterek, '' Teknik heyetimiz son derece tecrübeli, işin bilincinde. Hepsi işlerinde en üst noktaya gelmiş insanlar. Teknik heyetimiz en ufak detayına kadar düşünür ve Yunanistan maçında hiçbir problem olmaz'' diye konuştu.

İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ

Keçeci, (A) Milli Takım'ın Yunanistan ve Norveç'i yeneceğine inandığını söyledi. İki maçın da çok önemli olduğunu kaydeden Affan Keçeci, ''Yunanistan ve Norveç'i yenecek güçteyiz. İki maçtan da galibiyetle ayrılacağız'' dedi. İki önemli maç öncesi sakatlıkların olmasının bir şanssızlık olduğunu belirten Keçeci, sakat oyuncuların yerini dolduracak oyuncuların da çok değerli oyuncular olduğunu ifade etti.

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA FİNAL OYNAYACAĞIZ

Affan Keçeci, bu milli takımın Avrupa Şampiyonası'na katılıp, final oynayacağını iddia etti. Milli takımın hedeflerinin çok büyük olduğunu anlatan Keçeci, ''Hedeflerimiz çok büyük. Kısmet olursa inşallah 2008 Avrupa Şampiyonası'nda bu takım final oynayacak'' şeklinde konuştu.