BIST 10.775
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.502,24
HABER /  MAGAZİN

Hande Yener işinden kovuldu

Hande Yener sahne aldığı mekandan kovuldu. Peki Hande Yener'in kovulma sebebi neydi?

Abone ol

Hande Yener'in Cahide şovu 2 hafta sürdü. İşinden olan sanatçı, mekan sahibi İzzet Çapa hakkında konuştu. Çapa sinirlendi ve "Bana bak Makbule" diye başlayan sert bir mesaj gönderdi...

Hande Yener'in Cahide Variete'deki programı sadece iki hafta sürdü. Mekanın sahibi İzzet Çapa, sanatçının şovu beğenilmeyince programı bitirdi. İkili arasında ipler gerildi.

Aylar önce yaptığı bir röportajda, "Eller havaya şarkıcısı olmak istemiyorum" diyen Hande Yener, sözünü unutmuş ve Cahide Variete'den gelen teklife 'hayır' diyememişti. Her Çarşamba gecesi mekanda sahne almak için anlaşma imzalayan sanatçı, ilk programını 28 Şubat'ta yaptı. Müzikli gösterisi için titizlik gösteren, hatta İtalya'dan özel dansçılar getiren Hande Yener, ne var ki beklentilere cevap veremedi.

FAZLA İLGİ GÖRMEDİ

İddialara göre; Hande Yener'in tarzını beğenmedikleri için mekana eskisi gibi müşteri gelmemeye başlayınca, Cahide Variete'nin sahibi İzzet Çapa, iki hafta sonra sanatçının programını noktaladı.

'BANA BAK MAKBULE'

Bunun üzerine çok sinirlenen Yener'in öfkesini, Çapa'ya çektiği mesajlarla gösterdiği söyleniyor. Bu mesajların altında kalmayan mekan sahibi ile Yener'in arasında ise ipler iyice gerilmiş durumda. Yener'e tepkisini, "Bana bak Makbule" diye başlayan mesajlarla gösteren Çapa'nın bu hitap şekli ise sanatçıyı daha da kızdırdı. İddialar karşısında cevap hakkını kullanan Yener ise "Devam etmeme kararı konseptin uymamasıyla alakalı. Dostça ayrıldık" dedi.