BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.422,58
HABER /  SPOR

Milli Takıma sürpriz aday!

Milli Takım'ın hocası henüz netleşmedi ama sürpriz bir yabancı isim "ben olmak istiyorum" dedi. Türkiye onu çok iyi tanıyor!

Abone ol

Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi, 'Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir olay olur' dedi..

Romanya'da faaliyet gösteren futbol okulu Academia De Fotbal ile Antalya'da kampa giren Galatasaray'ın efsanevi ismi Gheorghe Hagi, 'Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir olay olur' dedi.

FUTBOLCU YETİŞTİRİYOR
Galatasaray'ın efsanevi ismi Gheorghe Hagi sahibi olduğu Academi De Fotbal isimli futbol okulundaki 3 takim ile birlikte Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan Mardan Otel'de kampa girdi. Toplam 370 sporcunun yer aldığı kampla ilgili bilgi veren George Hagi, "2 minik takım ve Romanya 2'inci liginde mücadele eden takım ile buraya geldik. Antalya'da hava şartları çok iyi. Burada en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

TÜRKİYE'YE DE TRANSFER YAPABİLİRİZ
Çok inandığı ve sevdiği bir projeye başladığını söyleyen Hagi, "Hedefimiz futbolcu yetiştirmek. Futbolcuları iyi performanslar sergileyebilecekleri duruma getirmek istiyoruz. Şu an başlangıç dönemindeyiz. Henüz zamanımız var. Bu oyunculara inanıyorum. Kim isterse istesin herkese kapımız açık. Türkiye'ye de transferler yapabiliriz" diye konuştu.

"TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE DÖNMEK İSTİYORUM"
Gazetecilerin 'Türkiye'yi özlediniz mi?' şeklindeki sorusuna Hagi, "Türkiye'ye gelmeyi isterim. Son 2 yılımı akademi çalışmaları üzerine harcadım. Çok fazla tecrübem olmayan bir sektöre atıldım. Şu anda çocuklarla gençlerle çalışmayı iyi öğrendim. Teknik Direktörlük kariyerimde de gençleri sevdiğimi gösterdim. Mayıs ayından itibaren teknik direktörlüğe tekrar dönmek istiyorum. Bu Türkiye'mi olur Romanya mı olur ya da başka bir ülkemi olur onu bilemem. Gelecek olan teklifleri değerlendireceğim. Beni herkes tanıyor. Çok güzel bir projeyle bana gelen bir kulüp olursa her zaman hazırım. Bütün Dünya benim kazanmayı ne kadar istediğimi iyi biliyor ve her zaman kazanmak isterim" yanıtını verdi.

MİLLİ TAKIM KONUSU
Bir gazetecinin 'Türk Milli Takımına Teknik Direktörlük yapmayı ister misiniz?' sorusunu da yanıtlayan Hagi, şöyle konuştu:

"Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir şey olur. Çünkü Türkiye'yi çok iyi tanıyor ve biliyorum. Bana bağlı olan bir şey olmadığı için çok fazla yorum yapabilecek durumda değilim."

G.SARAY GÜZEL TRANSFERLER YAPTI
Türkiye ve Galatasaray'ı yakından takip ettiğini söyleyen Hagi, "Galatasaray güzel transferler yaptı. Enteresan oyuncular getirdi. Zaman içerisinde bu futbolcuların takıma ne kadar kaynaşabileceğini göreceğiz. Önümüzdeki dönemde bu futbolcuların nasıl verim vereceğini göreceğiz. Türkiye'de her şey çok güzel gidiyor. Burada alt yapı ve bütçe anlamında güzel imkanlar var" diye konuştu.

FENER VE G.SARAY ÇEKİŞİR
Türkiye'deki şampiyonluk yarışına da değinen Hagi, sözlerini şöyle tamamladı; "Bursaspor çok iyi bir durumda. İyi bir performans sergiliyorlar. Ama bana göre şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecek. Beşiktaş'ın da iyi bir kadrosu var. Kayserispor'da oyun olarak oturdu. Trabzonspor'un ise bu sene ne kadar şansı var bilmiyorum ama seneye daha iyi olacaklardır."
İnternethaber