BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.394,56
HABER /  GÜNCEL

Milletvekiline arkadan çarptılar

AK Partili vekil Fetani Battal'a büyük talihsizlik. Sarhoş iki kişinin bulunduğu otomobil arkadan aracına çarptı ve..

Abone ol

Eskişehir yolunda meydana gelen trafik kazasında, sarhoş olduğu belirtilen 2 kişi, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal'ın aracını çalarak kaçtıktan bir süre sonra yakalandılar. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece 69 AK 312 plakalı özel otomobili ile Eskişehir yolunda seyreden AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal'ın arabasına Seda Harmanyeri'nin kullandığı 34 AD 0062 plakalı araç arkadan çarptı.

Bu sırada İrfan A. ve Sait K'nın içinde bulunduğu 06 AT 069 plakalı araç da Seda Harmanyeri'nin kullandığı araca çarptı. Sürücülerin kazayı polise bildirmesi üzerine arka araçta bulunan İrfan A. ve Sait K, milletvekili Battal'ın aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğünün telsiz kanallarından milletvekili Battal'ın aracının plakası anons edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, uzun süreli kovalamacanın ardından İrfan A. ve Sait K'yı Çiğdem Mahallesi'nde, çaldıkları araçla birlikte yakaladılar. Gözaltına alındıktan sonra Çiftlik Karakolu'na götürülen İrfan A. ve Sait K'nın Adli Tıp Kurumunda yapılan muayenelerinde alkollü oldukları tespit edildi.