BIST 10.172
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.472,14
HABER /  SPOR

Mourinho-Benitez kavgası başladı

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşen Chelsea ve Liverpool teknik direktörleri arasında psikolojik savaş erken başladı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşen iki İngiliz takımı chelsea ve Liverpool teknik direktörleri arasında psikolojik savaş erken başladı.

İki ezeli rakibin Devler Ligi'nde eşleşmesinini ardından teknik direktörler arasında ağız dalaşı hemen başladı. Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun açıklamalarının ardından Liverpool'un teknik patronu Rafael Benitez'den Portekizli'ye cevap gecikmedi.

Benitez yaptığı açıklamada: '' Mourinho'yla iyi arkadaşdık, ta ki biz kazanmaya başlayana kadar. Ondan sonra o fikrini değiştirdi. Premier Lig'in kazanan menajerleri yenebildikleri takımların teknik direktörleriyle iyi ilişkiler kurarlar. daha sonra diğer kazanan ekiplerle dalaşmaya başlarlar. mourinho daha dün buna başladı.''

Benitez 2005 yılında yine Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri chelsea'yi eleyişlerini de hatırlatarak: '' 2 sene önce olanları kabul edemezler, ancak yaşanılanları da değiştirmek imkansızdır.''

Kaynak: www.futbolarenasi.com