BIST 10.320
DOLAR 32,29
EURO 35,18
ALTIN 2.466,09
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kavram Olimpiyatları töreni

Kavram Dersaneleri’ nin geleneksel olarak düzenlendiği 13. Kavram Olimpiyatları'nın bu yılki ödül töreni çok canlıydı.

Abone ol

Kavram Dersaneleri’ nin geleneksel olarak düzenlendiği 13. KAVRAM OLİMPİYATLARI’ nın bu yılki ödül töreni iş, sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü simanın katılımıyla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Atatürkçü, çağdaş, laik, demokratik bir yapı içinde, başarılı ve çalışkan öğrencileri, yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak amacıyla Kavram Dersaneleri’nce 9.SINIF, 10.SINIF ve Lise 2 öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine çok sayıda bilim adamı, yazar, sporcu ve sanatçı katıldı.

Zerrin ÖZER, Ayşegül ALDİNÇ, Suat SUNA, Tuğba ALTINTOP,Gökhan tepe,Behzat UYGUR, İpek TUZCUOĞLU, Vahide GÖRDÜM, LARA, , Melike ÖCALAN,Vokaliz, Asuman KRAUSE, Irmak ÜNAL, gibi bir çok ünlü ismin katıldığı törende Kanal D “YAPRAK DÖKÜMÜ” dizisi ekibine Yılın TV Dizisi plaketi ve Dobra Dobra magazin programına yılın en başarılı magazin programı plaketi verildi.

Kavram Dersanesi’nin en başarılı öğrencileri tarafından “Türk Edebiyatı’nın Klasik Eserleri’ne yeniden hayat verilmesinde öncü dizi” olması sebebi ile onur ödülüne layık görülen Yaprak Dökümü dizisi oyuncuları yaptıkları konuşmalarda; “bilinçli Türk gençliğinin farkını ortaya koyan bu seçimleri sebebi ile esas öğrencilerin ödüle layık olduğunu” vurguladılar.

Bilimde ve Kültürde Dünya Gençliği ile yarışacak Türk gençlerine destek olacak kurumlara öncülük etmenin onurunu taşıyan Kavram Dersaneleri’ nin bu töreninde ödüller, Okul üst düzey yöneticileri ve sanatçılar tarafından verildi. Kavram Dersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin DURMUŞ, “Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri eğitimle birleştirmenin önemine sonuna kadar inanıyoruz. Hedefimiz bilinçli, ne yaptığını bilen, kültür ve bilgi düzeyi yüksek Türk Gençliği yetiştirmek. Bu ödüller de ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtıdır “dedi.

2000’e yakın öğrencinin katıldığı ödül törenine katılan ses sanatçıları törende en sevilen şarkılarını öğrencilerle birlikte söylediler. “En Başarılı Öğrenciler” sevilen sanatçıların elinden ödüllerini alırken, “Türk Edebiyatının Klasik Eserlerine Yeniden Hayat Veren” Yaprak Dökümü dizisinin ekibi onur ödüllerini Kavram Dersanesi’nin üst düzey yöneticilerinden aldı.
13 yıldır Dinçer Karacalar tarafından yapılan KAVRAM OLİMPİYATLARI’nda öğrenciler bugüne kadar 200’e yakın sanatçı ile tanışma imkanı buldular ve onlarla hoşça vakit geçirerek eğitim maratonunda büyük bir motivasyon elde ettiler.