BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,63
ALTIN 2.418,66
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

MHP'nin o pankartı Erdoğan'ı kızdırdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Aydın'da MHP'lilerin açtığı 'Bu kadar usta yalan görmedik' yazılı pankart' yazılı pankart çok sinirlendirdi

Abone ol

AK Parti ile MHP arasında yine pankart krizi yaşandı. Başbakan Erdoğan'ın miting yaptığı Aydın'da MHP Aydın İl Başkanlığı'nın yer aldığı binadaki 'Bu kadar usta yalan görmedik' yazılı pankart asılması gerginlik yarattı. O pankartın yerine Başbakan Erdoğan'ın posterinin bulunduğu yeni bir pankart çekildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun yağmur altında Aydın'da şehir turu attıktan sonra miting için İstasyon Meydanı'na geldi.

Erdoğan, burada sağanak yağmur altında ıslanarak kendisini bekleyen yaklaşık 20 bin kişiye seslendi.

Başbakan Erdoğan miting öncesi MHP'lilerin astığı pankarta oldukça sinirlendiğini, konuşmasının büyük bölümünü MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklenerek gösterdi.

Miting meydanına MHP'nin astığı pankarta da kızan Başbakan Erdoğan, "MHP, Aydın'da bir pankart asmış, çok çirkin bir şey. Akıl hocaları kim bilmiyorum. Şu açıklamaları bir dinlesinler ona göre araştırma yapsınlar" dedi.

Yağmura rağmen miting alanını dolduranlarla "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını okuyan Başbakan Erdoğan, daha sonra karanfil atıp Ak Parti Aydın Milletvekili adaylarıyla vatandaşları selamladı.

Sümeyye Erdoğan da yağmurluk giyip babasını miting alanında dinledi. Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında arkadaki binada bulunan MHP'lilerin de bozkurt işareti yaptıkları görüldü. Başbakan Erdoğan, daha sonra miting alanından ayrıldı.

rrr.jpg

YERİNE HANGİ PANKART ASILDI? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

pd.jpg