BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.397,99
HABER /  GÜNCEL

MHPli vekil kızı PKKlı mı?

İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, MHP'li eski vekilin kızı da yakalandı.

Abone ol İstanbul'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenleyen terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 3' ü kadın 12 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında MHP nin 21. dönem Afyon milletvekili Müjdat Kayayerli'nin kızı Fatma Damla Kayayerli de var. 

Şüphelilerden bazılarının Ümraniye'de araç kundaklama olaylarına karıştıkları bazılarının ise , 2 Mart 2008 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına yönelik kara harekatını protesto etmek amacıyla DTP'nin düzenlediği olaylı gösteriye katıldıkları öne sürüldü.

BABA: ÖRGÜTLE İLGİSİ YOK

Öte yandan eski milletvekili Müjdat Kayayerli, Fatma Damla Kayayerli'nin örgütle ilişkisinin olmadığının üniversite öğrencisi olan kızının bir proje kapsamında girişimlerinin olduğunu belirtti. Kayayerli ayrıca Fatma Damla Kayayerli'nin ayrıldığı eşinden olan çocuğu olduğunu ve uzun yıllardır görüşmediğini de belirtti.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan MHP nin 21. dönem Afyon milletvekili Müjdat Kayayerli'nin kızı Fatma Damla Kayayerli'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 2 kişi ise serbest bırakıldı.