BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.396,03
HABER /  GÜNCEL

Demirciden kadınlara övgü

Tuzla Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği programa hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Abone ol

Tuzla Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İ.B.B, İ.G.’de düzenlediği programa, Tuzlalı hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Tuzla Kaymakamı Fahri Keser in de katıldığı programda, aile içi iletişim konusu ele alınırken, belediye başkanı Mehmet Demirci’nin 8 Mart’a yaklaşımı dikkat çekti. Başkan Demirci konuşmasında; “Her zaman sizlerin yüceliğini hissediyoruz. Bugünü, bu hissiyatımızı ifade etme günü olarak kabul edin” dedi.

Programın açılışında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet DEMİRCİ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün önemini vurgularken; “Bugün hep sizlerden bahsediyoruz aslında bir gün değil de her zaman sizlerin yüceliğini hissediyoruz. Ama bugün dünya kadınlar günü olarak ilan edilmiş, bugünü bu hissiyatımızı ifade etme günü olarak kabul edin. Temel anlayış olarak yuvamızın, yuvaların direği kadınlarımız tabii ki toplumumuzun direğidir. Bu vesileyle geleceğimiz çocuklarımız sizlerin elinde şekilleniyor. Sizler geleceğimizin mimarlarısınız; dolayısıyla toplumumuzun da direğisiniz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun diyorum.” dedi.
Yoğun katılımla gerçekleşen Kadınlar Günü programına konuşmacı olarak yazar Sema Maraşlı katıldı. Maraşlı, ‘Aile İçi İletişim’ konulu bir konferans verdi.

Program, Ahilla Fasıl Heyeti’nin Tuzlalı kadınlara verdiği konser ile sona erdi.