BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Adan'dan yüce divan iddiası!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, çözüm sürecini eleştirdi AK Parti iktidarının bu süreç nedeniyle yüce divanda yargılanacaklarını iddia etti.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti hükümetinin MHP'ye koalisyon teklifiyle gelmediği belirterek, "Kim bundan sonra 'Milliyetçi Hareket Partisi her şeye hayır dedi' diyorsa yalancıdır, iftiracıdır! diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim nedeniyle Kocamustafapaşa Meydanı'na gelerek seçim çalışmalarında bulundu. Partililerle birlikte çevredeki esnafı ziyaret eden Adan, Davutoğlu'nun partilerine koalisyon teklifi yapmadığını söyleyerek, "Adalet ve Kalkınma Partisi Recep Tayyip Erdoğan'dan habersiz bir bardak su bile içemez. Sizin aracılığınızla buradan söylüyorum; kim bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi her şeye hayır dedi diyorsa yalancıdır iftiracıdır" dedi.

"17-25 ARALIK'I YARGININ ÖNÜNDEN KAÇIRAMAYACAKTIR"

17-25 Aralık operasyonlarına da değinen Adan, "Biz koalisyondan yanaydık, yanayız ancak 17-25 Aralıktan bugüne bir filin zücaciye dükkanına girdiği gibi devleti tahrip edenler 17-25 Aralığın yargının önüne gelmemesi için her türlü hileye başvurduklarını görüyoruz. 17-25 Aralığın yargının önüne gelmemesi için hukuk dizayn edilmiş ne yazık ki Türkiye erken seçime mecbur bırakılmıştır. Ama hiç kimse 17-25 Aralığı yargının önünden kaçıramayacaktır" diye konuştu

YÜCE DİVAN İDDİASI

Celal Adan, ilk etapta partisinin çözüm sürecine karşı tutumunun olumsuz olduğunu hatırlatan Adan, AK Parti iktidarının yüce divandan kurtulamayacağını iddia etti.