BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Düğün Dernek 2 sünnet fragmanı çıktı

Düğün Dernek filmi 4 Aralık'ta ikinci filmi sünnet ile izleyiciyle buluşacak. Düğün Dernek filminin 2.si olan sünnet filmi yine Sivas'ta geçiyor.

Abone ol

SİVAS halkını sinemaya taşıyan ve ilkiyle büyük ilgi gören Düğün Dernek 'sünnet' versiyonu ile vizyona giriyor. Düğün Dernek 2 filminin ilk fragmanı da yayınlandı. Düğün Dernek 2 , 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek. 

Düğün Dernek 2 filminin yeni fragmanında halaylı bir gönderme var. Birinci bölümünde Sırrı Süreyya Önder 'in de rol aldığı Düğün Dernek filmi başrol kadrosunu aynen korudu.

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ KADROSU

Düğün Dernek 2 Sünnet filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Düğün Dernek filminin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolde rol alırken onlara Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi isimler eşlik ediyor.düğün dernek 2 sünnet fragmanı

Yayınlanan teaserda sosyal medyada meşhur olan bir videoya gönderme yapılması ise dikkat çekti. Düğün Dernek filminin birincisi yayınlandığında Sivas halkından büyük ilgi görmüştü. Film Sivas'ın bir köyünde geçiyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET FİLMİNİN FRAGMANI