BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,05
ALTIN 2.466,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'de yeni bir kaset bombası

MHP'de kaset depremi durmuyor. 5 önemli ismin istifasına neden olan görüntülerin ardından yeni bir kaset daha yayınlandı

Abone ol

MHP'de kaset skandalı büyüyor. Partinin 5 önemli yöneticisinin istifasına neden olan kasetlerin arkası kesilmiyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 'ellerinde ne varsa yayınlasınlar' restinin ardından 'Farklı Ülkücülük' internet sitesi daha önce duyurduğu 6 isimden biri olan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'ye ait görüntüleri yayınladı.

MHP lideri Bahçeli'nin "şantaja boyun eğmeyeceğiz. İstifalarını istemeyeceğim" yönündeki sözlerini ağır dille eleştiren site "Maalesef bize başka bir çıkar yol bırakmayan, MHP'ye ve davamıza gelecek zararı umursamayan ve tek dertleri menfaat temin ettikleri koltuklarını korumak olan bu işgal çetesinin ve elebaşının inadı yüzünden yayınlarımıza devam ediyoruz" dedi.

"Pislik-5" başlığıyla yayınlanan kasette MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin ilköğretim öğretmeni olduğu iddia edilen bir kadınla görüntüleri yer alıyor.

İSTİFA EDERLERSE DİĞERLERİ YAYINLANMAYACAK


Sitede eğer daha önce ismi duyurulan 5 kişi istifa ederse görüntüleri yayınlamayacağına söz verdi. Sırada kendisiyle ilgili görüntülerin yayınlanacağı bilgisi yer alan Çakır bunun üzerine istifa etti.  

EKİCİ ALNIM AK DEMİŞTİ!

Mehmet Ekici, 'Farklı Ülkücüler'in ellerinde hangi MHP'lilerin kasetlerinin olduğunu açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum" demişti.

GÖRÜNTÜLER SONRASI 6 İSİM DE İSTİFA ETTİ

Site 18 Mayıs'ta yaptığı yayında 6 parti yöneticisinin ismini vermiş istifa etmezlerse görüntülerinin yayınlanacağını duyurmuştu. Sitenin tehdit ettiği isimler istifa etti:
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekinci, Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, Genel Sekreter Mustafa Cihan Paçacı, Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı.