BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP lideri Devlet Bahçeli 'den grup toplantısında ittifak çatlağı mesajı: Nal toplayacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde "Serok' tartışmaları ve ülkücülerin devlet kadrolarına yerleştirildiği iddiaları vardı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli ittifakta çatlak oluştuğu iddialarına "Nal toplayacaklar" diyerek sert tepki verdi. Zülfü Livaneli'nin Bülent Ecevit hakkındaki ithamlarına değinen Bahçeli, danışıklı dövüş iddiasında bulunarak "Nedense Kılıçdaroğlu'na tek laf etmemektedir." dedi.

Çözüm süreci yeniden başlayacak iddialarıyla ilgili konuşan Bahçeli "Çözüm süreci ile ilgili söylentilerin arkasında bunlar vardır. Serok Ahmet fitneyi bıraksın." şeklinde konuştu.

"Serok" tartışmasında MHP'nin rahatsız olacağı iddialarına ilişkin Davutoğlu'nu hedef göstererek "Hedefsizce bizi Kürt ve Kürtçe düşmanı göstererek Serok gafletinin pençesindedir. Serok Ahmet zillet çamurunun içindedir." dedi

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Biz çıkarlarımızın değil ülkülerimizin peşindeyiz, biz istikbalimizin değil, istiklalimizin derdindeyiz, biz yalanın değil hakikatın izindeyiz.

İttifakımızda çatlak arayan nal toplamaya devam eder. Cumhur İttifakı camdan yapılmış bir vazo değildir ki çatlasın. Cumhur ittifakı sipariş üzerine kurulmadı. Dini kisveye bürünen FETÖ'cülere karşı meydanlarda, havaalanlarında, caddelerde vatanın her yerinde "Ya istiklal ya ölüm" inancıyla teşekkül etti. Adam gibi adam olamayanlar bu gerçeği kavrayamaz.

CHP emperyalizmin dolmuşuna binmiş melanet yolculuğuna çoktan çıkmıştır. CHP milli mücadelede olsaydı biliniz ki yedi düvele mağdur, mazlum muamelesi yapardı. Kılıçdaroğlu yalan ve iftiraya her gün yenisini eklemektedir.

Dün bir gazeteye demiş ki, Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor. Bizi FETÖ ile bir tutacak kadar namustan uzaktır. Öncelikle milliyetçi hareketin vatansever mensupları Türkiye'nin zencileri değildir. Liyakat ve ehliyet kriterlerine bağlı kardeşlerimizin hakkını savunmak bizim için haysiyet meselesidir. Bizi devlete sızan karanlıklarla bir görmek en ağır cinayettir, en alçak ihanettir. 12 Eylül sonra dava arkadaşlarımızın çile ve işkencelere maruz kalması, idam edilmeleri sonrası devlete en küçük sitem bile etmemişlerdir. Korktuğumuzdan değil fikriyatımızın gereğidir.

Bizim kadrolaştığımızı koltuk sevdasına kapıldığımızı kokuşmuş yazarlar hodri meydan bildiklerinizi paylaşmazsanız alçaksınız. Cumhur ittifakı hasbilikle karılmıştır. Biliyoruz ki kin nasıl bakarsa öyle görür. Biz bakınca vatan görüyoruz, bayrak görüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu sen bakınca ne görüyorsun? Büyük Kürdistan'ı mı? Türkiye'nin işgalini mi? Yoksa aynadaki yansıman olan zilleti mi? Unutma ki baktığın yer bittiğin yer olacaktır.

Son günlerde bir CHP'li siyasetçi tv programında FETÖ tabirlerini takamaz diyor. Bu kibir şahıs merhum Ecevit'e ağır ithamda bulunmuştur. Merhum Ecevit'in devlete bağlılığını tartışmak isteyenleri Allah'a havale ediyoruz. Güneş toplamakla meşhur bu kişinin bir tek Kılıçdaroğlu'na laf etmediği hepimizin gördüğü gerçektir. Demek ki danışıklı dövüş, bir siyaset planlaması gerçektir.

Çözüm süreci ile ilgili söylentilerin arkasında bunlar vardır. Serok Ahmet fitneyi bıraksın. Buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır. Onun serokluğu bölücülüğün umududur. Terör örgütünün taltifidir. Türkiye’nin temellerini dinamitlemenin şifresidir.

Hedefsizce bizi Kürt ve Kürtçe düşmanı göstererek Serok gafletinin pençesindedir. Serok Ahmet zillet çamurunun içindedir.