BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.412,04
HABER /  POLİTİKA

MHP adaylarını tanıttı

MHP'nin İstanbul milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Abone ol

MHP'nin İstanbul milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Maslak'taki Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Türkiye'nin, iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olduğu bir dönemde seçime gittiğini ifade ederek, ülkede ciddi bir ''varlık ve beka sorunu'' bulunduğunu söyledi. Barutçu, ''Bu tehlikeli süreçte ülkemizin milli ve manevi değerleri, devletimizin temel nitelikleri ve kuruluş ilkeleri, siyasi ve toplumsal çatışma alanı haline getirilmiştir'' dedi.

MHP'nin, bu süreçte devletini karşılıksız seven bir aday listesini seçmenin önüne çıkardığını belirten Barutçu, partisinin İstanbul milletvekili adayları incelendiğinde, ''toplumsal merkezi temsil'' iddiasının arkasında ne kadar büyük bir kararlılıkla durduklarının görülebileceğini sözlerine ekledi.

Toplantıda daha sonra İstanbul 1, 2 ve 3. bölge milletvekili adayları tek tek tanıtıldı ve sahneye çağrılan adaylara birer ''görev çantası'' verildi.

Toplantıya katılan İstanbul milletvekili adayları arasında, 1. bölgeden emekli büyükelçi Gündüz Aktan, 2. bölgeden sinema sanatçısı Serdar Gökhan ve 3. bölgeden de eski İçişleri Bakanı Meral Akşener ile milli sporcu Naim Süleymanoğlu da yer aldı.