BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.496,71
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Mesut Özil Fenerbahçe için para basacak

İngiltere'den Türkiye’ye geldiği için karantina sürecinde olan Mesut Özil, Fenerbahçe’ye imza attığı andan itibaren takımı için para basacak.

Abone ol

Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için kadrosuna kattığı Mesut Özil için geri sayıma geçildi. İngiltere'den Türkiye'ye geldiği için karantina sürecinde olan Mesut için Fenerbahçe'ye imza attığı andan itibaren takımı için para basacak. İmzaların atılacağı gün SMS kampanyası gerçekleştirilecek. İlk gelirler buradan gelecek.

Takvim'in haberine göre; 750 bin ile 1 milyon arasındaki sms bekleniyor. Başkan Ali Koç'un hedef olarak açıkladığı 1 milyon rakamına ulaşılması durumunda ilk etapta kasaya 20 milyon TL girecek.

Sadece Türkiye'de değil Malezya, Endonezya, Pakistan ve Hindistan'da Mesut Özil'in ve Fenerbahçe'nin formaları satılacak. Bu ülkelerden kulübe sponsor gelmesi de söz konusu.

Fenerbahçe, google'da en çok aranan 5. kelime oldu
Mesut Özil'in bu ülkelerde ciddi bir hayran kitlesi var. Mesut Özil'in Sarı-Lacivertli kulübe transferinin gündeme gelmesiyle birlikte Malezya ve Hindistan'da Fenerbahçe, google'da en çok aranan 5. kelime oldu. Bu ülkelerde kamp ve maç yapılması da gündemde.