BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.402,38
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Topal'dan Valencia cevabı

Valencia yöneticileri ile sarı kırmızılı yöneticiler pazarlık halinde. Peki Mehmet Topal ne düşünüyor?

Abone ol

Valencia'ya transferi konuşulan Mehmet Topal bu iddialara cevap verdi. Topal "Menajlerim görüşüyor. Sezon sonu hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal, Turkcell Süper Lig'de kalan maçlarını kazanarak şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Topal, Galatasaray TV'de "Son Pas" programında yaptığı açıklamada, takımın performansının iyi olduğunu belirterek, "Sivasspor maçında son dakikada yediğimiz gol olmasaydı, fikstüre bakınca şampiyonluk yolunda en güçlü adaylardan biri olduğumuzu söyleyebilirdim, ama Sivas'ta yediğimiz son dakika golü bizi çok yıprattı, çok üzdü. Ligde son dört haftada en az sayıda hata yapan takım ipi göğüsleyecek. Takımımızın durumu çok iyi, hedefimiz kalan dört maçımızı da kazanarak ligi şampiyon bitirmek" dedi.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

Avrupa'ya transferiyle ilgili ilgili soruya da cevap veren Topal transfere yeşil ışık yakan açıklamalar yaptı:

"Tabii ki Avrupa'da oynamak isterim. Basında çıkan haberlerden ve bu olayların dışında kalmak istiyorum. Önümüzdeki dört hafta bizim için çok kritik. Menajerlerimizle, yöneticilerimiz görüşüyor. Ben dört hafta bu konudan uzak olmaya çalışıyorum. Sezon sonunda hayırlısı neyse o olsun."