BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mehmet Özhaseki: Bizim dışımızda proje açıklayan yok

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, muhalefeti proje yerine polemik peşinde koşmakla eleştirerek, “Ankara’da, başkentimizde bizim dışımızda proje açıklayan yok." dedi.

Abone ol

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Çankaya Müftülüğüne bağlı cami dernek başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi.  Polemikten uzak durduğunu belirten Haseki “ Proje açıklamak yerine, polemik peşindeler; ama benim derdim hizmet” dedi.

Hizmet ve belediyecilik konusunda tecrübeliyiz

Haseki yaptığı konuşmasında “ 21 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptım. Kayseri’de, şehrin yarısından fazlası gecekonduydu, altyapı yoktu, parklar işgalliydi, belediye ihalelerine mafyalar giriyordu, borç vardı, işçi maaşları ödenmiyordu. Biz bütün bu sorunları çözdük. Kayseri’yi Avrupa kentleri ile yarışır duruma getirdik. Hizmet ve belediyecilik konusunda tecrübeliyiz. Ben dersime çok iyi çalıştım. Ankara’nın neye ihtiyacı var ve Ankaralı vatandaşımız bizden ne bekliyor tek tek belirledim. Projeler hazırladım ve bunu kitap halinde vatandaşımıza sundum.  Ankara’yı bambaşka bir kent haline getireceğiz. Bunu yapacak gücümüz ve tecrübemiz var” dedi.

Proje açıklamak yerine polemik peşindeler

“Karşımızdakiler proje açıklamak yerine, polemik peşindeler” diyen Haseki “Ankara’da, başkentimizde bizim dışımızda proje açıklayan yok. Ben kimseyle polemiğe girmek istemiyorum; ama Ankara’ya talipseniz projenizi ve ne yapacağınızı sormak hakkım. Benim derdim hizmet”  şeklinde konuştu.

Allah o günleri bir daha göstermesin

Konuşmasının sonunda 28 Şubat 1997’de çok zor günler yaşandığını belirten ve kendi yaşadıklarını anlatırken duygulanan Mehmet Özhaseki  “Allah bir daha o günleri göstermesin bize” dedi.