BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Okur büyük sırrını açıkladı

Türkiye'nin NBA'deki yıldız ismi Mehmet Okur maça çıkmadan önce bakın ne yapıyormuş!

Abone ol

NBA'deki gururumuz Mehmet Okur, Ankara'daki hayatini, özel yasamini ilk kez televizyonda Hayatin İcinden programinda Ceren Akdag Şahin'e anlatti.

Eşi Yeliz Okur'un da katildiği programda konu Mehmet Okur'un maç öncesi hazırlıklarına gelince, ünlü basketbolcunun batıl inançları da ortaya çıktı.

NBA'de Utah Jazz takımında şampiyonluk yaşayan Okur'un maça çikmadan önce corabını ters giydiği ortaya cikti. 13 numaralı formanın da uğuruna inanan Okur, "Şansı ters döndürmek ve bu kadar guzel bir ailem olmasi ile talihin benden yana olduğunu göstermek istiyorum" dedi.

O MAÇI UNUTAMIYOR

Eline yaptırdığı eşinin dövmesini öperek maça başlayan Okur, All Star'da oynadığı günü unutamiyor.

Okur, maçtan önce heyecandan titrediğini anlatırken başarısını disiplinli yaşamasına bağladı. NBA'de lokavt dönemi bitene kadar Ankara'da Türk Telekom icin maçlarda yerini alan Okur başka takımlarda yer almamasının nedenini ise şöyle açıkladı:

"İstanbul takımlarından teklifler geldi ama ben Ankara'yı tercih ettim. Teklifi hemen kabul ettim. Burada yaşam Amerika'daki hayatima benziyor. Ama ABD'de milyon dolarlık görüşmeler devam ediyor. Belki yarın, belki de 1 sene sürer ama o zamana kadar buradayim. Ve basketbol oynadigim için mutluyum."

Geçen yıl sakatlık nedeniyle uzun zaman maça çıkamadığı için golfe merak saran Okur, "Kendinizi meşgul edecek bir şey ve golfu çok seviyorum" dedi