BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Mehmet Ali Birand twitter'da dile düştü

Cüneyt Özdemir ve Ahmet Hakan twitter'da Mehmet Ali Birand ile ilgili öyle şeyler yazdı ki, okuyanlar hem gülümsedi hem de hayrete düştü.

Abone ol

Pazar geceleri tatil rahaveti ve ertesi gün başlayacak olan haftanın stresi ile sanal alem de sessizleşiyor. Dün gece ise mini blog sitesi Twitter her zamankinden çok daha hareketliydi.

Cüneyt Özdemir ile Ahmet Hakan arasında Mehmet Ali Birand ile ilgili twitter yazışmaları izleyicilerinin yüzünde hoş bir tebessüm yaratırken bir ara sohbete müdahale etmek isteyen Mehmet Ali Ilıcak ilginç bir gerilim yarattı.

Herşey Radikal yazarı ve CNN Türk'te 5N1K programını hazırlayıp sunan Cüneyt Özdemir'in Melih Gökçek ile ilgili twitter mesajı ile başladı...  O mesaja Ahmet Hakan'ın yanıtı Birand'ı sormak şeklindeydi. İkili arda arda mesajlar ile Birand'a yüklendiler...

ÇIKARTAMADIM HANGİ BİRAND?

Cüneyt Özdemir:
Ahmet Melih Gökçek kim ne iş yapar? Ben buraların yabancısıyım adını ilk kez duydum...!

Ahmet Hakan: melih gökçek dedin de aklıma geldi birand'ın durumu ne?

Ahmet Hakan: "ankara'da bir sürrealist..." desem?

Cüneyt Özdemir: KanalD'nin anchorman'i Birand'dan mı bahsediyorsun?

Ahmet Hakan: hayır, posta gazetesi yazarı. genar araştırmasına göre bir numara olan köşe yazarı. çıkaramadın mı ya?

Cüneyt Özdemir: Ne bileyim abi ben Genar'ın araştırmasına göre 18.45-19.45 arası en yüksek rating alan bir Birand tanıyorum Ondan mı bahserdiyorsun

Ahmet Hakan: ya cüneyt çıldırtma beni. posta yazarı olan...

Cüneyt Özdemir: Hürriyet'in internet sitesinde köşeyazıları yayınlanan da bir Birand biliyorum o olmasın sakın?

EYVAH EYVAH BİRAND OLMASIN

Cüneyt Özdemir:
 Number one radyo'da yorum yapandan bahsediyorsun sen sanırım?

Ahmet Hakan: bak şimdi tanıyacaksın: hani başbakan'ın beğenmediği gelişmeleri "eyvah" diye karşılayan var ya... işte o. tanıdın değil mi?

Cüneyt Özdemir: Tanıdık geliyor ama çıkartamadım valla... Bu senin Birand ABD ve İsrail'in sürekli Türkiye'yi cezalandırmasından korkuyor mu?

Ahmet Hakan: işin içine ABD girdiğinde daha beter "eyvah" diyor.

Cüneyt Özdemir:'eyvah eyvah birand!' mı bu yoksa?

ILICAK MÜDAHİL OLMAYA ÇALIŞTI

Bu sohbet sürerken, Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Birand'a yolladığı twitter mesajı ile sohbeti ispiyonlamaya çalıştı. Ilıcak'ın mesajı üzerine Ahmet Hakan mesajı ile şık bir gol attı: "Annesine söyle o zaman duruyor"

Mehmet Ali Ilıcak: Sevgili @mabirand32gun burada hakkında gıybet yapan iki meslektaşın var.Gerçi biri yapıyor diğeri tam konuya girmedi.Benden söylemesi.

Cüneyt Özdemir: Ahmet sanırım bizim Mehmet Ali bizi Birand'a ispiyonlamaya çalışıyor. Çok kötü bir alışkanlık...! cık cık cık...

Ahmet Hakan: annesine söyle... o zaman duruyor.