BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bebeğini çöpe atan kız tüyler ürpertti!

16 yaşındaydı... Sevgilisinden hamile kaldı... Bebeğini tuvalette doğurdu ve çöpe attı... Yaşadıklarını öyle bir anlattı ki, duyanın tüyleri ürperdi...

Abone ol

İstanbul Beykoz'da aynı lisede okuyan erkek arkadaşı C.Ş.'den hamile kalarak doğurduğu bebeğini çöpe attığı iddiasıyla sevgilisiyle birlikte tutuklanan ve Bakırköy Kadın Tutukevi'ne konan 15 yaşındaki H.N.K.'nın itirafları tüyler ürpertti.

Okul arkadaşı 16 yaşındaki C.Ş. ile 2009 yılının başlarında ilk kez cinsel ilişkiye girdiğini belirten H.N.K., daha sonra Beykoz Korusu'nda ve evinde defalarca birlikte olduklarını anlattı.

Geçen yıl mayıs ayında hamile kaldığını anladığını belirten H.N.K. erkek arkadaşının "Duyarlarsa beni öldürürler" demesi üzerine hamileliğini herkesten gizlediğini söyledi. Büyüyen karnını korse takarak ve "obez olması" nedeniyle kolayca sakladığını ifade eden H.N.K., 19 Ocak'ta saat 04.00 sıralarında doğum sancısının tutması üzerine evin banyosuna girdiğini anlattı.

SINAV VAR, GELEMEM

Nasıl doğum yapıldığını defalarca internetten izlediğini belirten liseli kız, bebeği klozete oturarak doğurduğunu söyledi. Doğumla birlikte bebeğin klozete düştüğünü belirten H.N.K. banyodaki makasla kordon bağını kestiğini ancak bebeğin sesinin çıkmadığını anlattı. Çarşafa sardığı bebeği poşete koyduktan sonra çöp konteynerine attığını itiraf eden H.N.K., erkek arkadaşı C.Ş.'ye hasta olduğunu ve kendisini doktora götürmesini istediğini söyledi.

C.Ş.'nin "Sınavım var. Başka arkadaşınla git" demesi üzerine tek başına bir sağlık merkezine giden H.N.K., muayeneyi yapan doktorun polise bildirmesi üzerine olayın ortaya çıktığını belirtti.

YANINDA OLACAĞIM

H.N.K., C.Ş.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve "Her zaman senin yanında olacağım" dediğini söyledi. Genç kız, kendisini hamile bıraktığını ileri sürdüğü erkek arkadaşından şikâyetçi oldu. Bebeğin babasının kendisi olup olmadığını bilmediğini belirten C.Ş. ise H.N.K.'nın rızasıyla ilişkiye girdiğini belirtti.

Beykoz Cumhuriyet Savcılığı, H.N.K. hakkında "adam öldürmek", sevgilisi C.Ş. hakkında ise "cinsel saldırı" suçundan soruşturma başlattı.

DNA TESTİ YAPILACAK

H.N.K. ve sevgilisi C.Ş.'den alınan kan örnekleri ile bebeğin cesedi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılacak DNA testinin ardından bebeğin C.Ş.'ye ait olup olmadığı kesinlik kazanacak. Bu arada, iddialar ortaya atılır atılmaz savcılığın titiz çalışması sonucu olayın ortaya çıktığı, bebeğin cesedinin çöple birlikte arıtma tesisine atılması halinde ortada kanıt bulunmayacağı belirtildi.

"EŞİ İLE AŞKI ARASINDA KALDI KENDİ CANINA KIYDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]



Bursa'da başka bir kadınla ilişkisi olduğu için beş aylık hamile eşinin boşanma davası açtığı Abdullah Fıratoğlu, eşine ve sevgilisine "Hakkınızı helâl edin" diye intihar mektubu bırakarak kendini astı.

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki Abdullah Fıratoğlu, 11 yıllık eşi Bediha Fıratoğlu'nun (35) dava açtığını öğrendikten sonra kimsenin olmadığı bir saatte Osmangazi'deki evine geldi. Fıratoğlu, bodruma inip kendini asarak hayatına son verdi. Fıratoğlu'nun cesedini, eve dönen eşi buldu.

Fıratoğlu'nun geride, iki mektup ve sevgilisinin fotoğrafını bıraktığı anlaşıldı.

DOĞMAMIŞ BEBEĞİNE VEDA

Mektuplardan birini eşine bırakan Fıratoğlu, "Bu yaptığım işte kimsenin suçu yok. Hakkınızı helâl edin. Benden yana da helâl olsun" dedi.

10 yaşındaki engelli oğluna, "Seni çok seviyorum" diyen Abdullah Fıratoğlu, doğmamış bebeğine de, "Babasız dünyaya gelmen senin suçun değil" sözleriyle veda etti. Fıratoğlu'nun sevgilisine bıraktığı mektupta ise "Düşlerimde gizlisin. Seni çok seviyorum" yazdığı öğrenildi.

"İZMİR'DE GENÇ KIZIN CESEDİ SAHİLE VURDU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]



İzmir Karşıyaka Vapur İskelesi yanında, genç bir kızın cesedi bulundu. Genç kızın 85 kilodan 55 kiloya inmesinin ardından tekrar kilo almaya çalıştığı ancak kilo alamadığı için bunalımda olduğunu ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde Karşıyaka Vapur İskelesi yanında çalışan belediyenin temizlik işçileri, kıyıya 10 metre açıkta deniz üzerinde hareketsiz yatan bir kişiyi gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, denizden Esma Akalan’a ait (22) olduğu belirlenen cesedi çıkardı.

Üzerinde, 05.45’te duran bir saat, tövbe duası ve muska da bulunan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre, Akalan’ın üzerinde herhangi bir darp izi olmadığı belirtildi.Esma Akalan’ın, dün saat 13.00’te kardeşi Behiye’yi okula bırakmak için 1. Kadriye Mahallesi’ndeki evlerinden çıktığı, geri dönmeyince akşam saatlerinde ailesi tarafından Eşrefpaşa Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulunulduğu kaydedildi.

Karşıyaka Polis Merkezi’nde kızının ölüm haberini alan baba Mehmet Akalan, gözyaşlarını tutamadı. Kevser Akalan ise kardeşi Esma’nın 7 aydır Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bir diyetisyene gittiğini, 1.60 metre boyundaki kardeşinin tedavi sürecinde 85 kilodan 55 kiloya inmesinin ardından tekrar kilo almaya çalıştığı ancak kilo alamadığı için bunalımda olduğunu söylediği öğrenildi.

"8 AYDIR KAYIP EŞİ RÜYASINDAN ÇIKMIYOR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

İstanbul'daki sel felaketinde, sulara kapılan belediye işçisi Mevlüt Macit'in eşi Güllü Macit: "Rüyamda bana nerede olduğunu anlatmaya çalışıyor. Gidip dua edebileceğimiz bir mezar taşı bile yok" dedi.

Kardon Maden Ocağı'ndaki patlamada hayatını kaybeden iki işçinin cenazesine 8 ay sonra ulaşılması, eşi 8 ay önce İstanbul'da sele kapılan Güllü Macit'i de umutlandırdı. Ataşehir'de, 8 Haziran günü yağan şiddetli yağmurda Kurbağalıdere'de sele kapılarak kaybolan belediye işçisi Mevlüt Macit'in acılı eşi, kocasının rüyasından çıkmadığını belirterek, "Son zamanlarda onu hep aynı yerde görüyorum. Dereağzı'nda bulunan köprünün altında olduğunu bana anlatmaya çalışıyor. Yetkililerden oranın aranmasını istiyorum" dedi. 3 çocuğuyla perişan olduğunu belirten acılı eş, "Çocuklarım her kapı çaldığında 'Babamız geldi' diyerek koşuyor. Cesedinin bulunmaması, sanki yaşıyormuş gibi hissetmemize yol açıyor. Eşimin, çocuklarımla gidip dua edeceğimiz bir mezarı bile yok" diye dert yandı.

AYNI GÜN KOVULMUŞTU

Ailenin avukatı Onur Öztürk de, acılı eşin gördüğü rüyanın bir mesaj olabileceğini ve tekrar arama yapılmasını talep edeceklerini dile getirdi. Macit'in 17 yaşındaki kızı Burcu Macit ise duygularını, "Benim babam insanlara yardım ederken görevi başında şehit oldu. O belki başkalarına göre sadece temizlikçiydi ama bizim aslan babamızdı. Sokakta yürürken bir temizlik görevlisi görse, üşüdüklerini düşünüp çay alırdı" diye özetledi.

Macit Ailesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından, Tuzla Aydınlı'da kendilerine hediye edilen eve taşınacakları günü de iple çekiyor.

"BUZ GİBİ DENİZDE KIRMIZI ELBİSELİ KADIN ALARMI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

İzmir'de, denizde yüzen 37 yaşındaki Songül Sütçüoğlu, polis tarafından sudan çıkartıldı. Çok üşüdüğünü söyleyen Sütçüoğlu, hastaneye kaldırıldı.

Konak'ta, dün saat 23.30 sıralarında bir kadının denizde yüzdüğünü görenler, polise haber verdi. Kadının intihar amaçlı olarak denize atlamış olabileceğini düşünen polis harekete geçti.

Deniz polisi bir botla olay yerine geldi. Sudan çıkarılıp, bota alınan kadının Songül Sütçüoğlu olduğu anlaşıldı.

Pasaport İskelesi'ne getirilerek kıyıya çıkarılan ve alkollü olduğu belirtilen Sütçüoğlu, denize yüzmek amacıyla girdiğini söyledi.

Çok üşüdüğünü belirten ve titreyen Sütçüoğlu, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sütçüoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



"SON GECEM SON MESAJIM YAZIP TETİĞİ ÇEKTİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Çorum'da lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Hayrettin Mert, karşılık bulamadığı sevdiği kızın cep telefonuna, "Bu son gecem son mesajım" diye mesaj çektikten sonra, tüfekle göğsüne tek ele ateş ederek canına kıydı.

Olay dün Çorum'un merkeze bağlı Ovasaray Köyü'nde meydana geldi. Fatih Lisesi son sınıf öğrencisi Hayrettin Mert, aynı yaştaki Z.Y.'ye aşık oldu. İddiaya göre kızın kendisine karşılık vermemesi üzerine bınalıma giren Mert, dün akşam Z.Y.'ye cep telefonundan "Bu son gecem son mesajım" diye mesaj attı. Daha sonra da "Sevmek suç mu?" diye yazılı bir not bırakarak, babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile göğsüne tek el ateş ederek yaşamına son verdi.

Silah sesi üzerine odaya giren ailesi Hayrettin Mert'in kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.