BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  EKONOMİ

Medyagurudan büyük imza

Almanya merkezli Wunderloop BT firmasının Türkiye temsilcisi Clickmos Medya, Medyaguru ile anlaştı.

Abone ol

Avrupa’da Davranışsal Hedefleme alanında Pazar lideri Almanya merkezli Wunderloop BT firmasının Türkiye temsilcisi Clickmos Medya, Medyaguru ile de anlaşarak sektörün önemli networklerinden birine daha hizmet vermeye başladı.

Envanterini büyütmek üzere diğer networklerle de görüşmelerini sürdüren Clickmos, yayıncılara BT alt yapı desteği sunuyor. Online rezervasyon olanağı ile banner yönetimine kolaylık getiren sistem, internet ortamındaki reklam kampanyaları için reklamveren ve medya planlama/interaktif ajanslara Temmuz sonu itibariyle Medyaguru siteleri için de profilleme olanağı sunacak.

2005 yılında kurulan ve kazan-kazan felsefesi ile yolunda emin adımlarla yürüyen Medyaguru, haber ve spor başta olmak üzere çeşitli zengin içeriğe sahip 40’ ı aşkın siteye network hizmeti veriyor. İnternet mecrasındaki çoklu seçenekleri bir network ağında sunarak optimum fayda sağlayan bir platformda reklamverenleri kampanya hedefleri doğrultusunda sitelerle buluşturuyor.

Türkiye’nin, ‘uzmanlık alanı sadece Behavioral Targeting(Davranışsal Hedefleme) olan tek digital ajans’ ünvanına da sahip olan Clickmos, BT sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor.

Medyaguru networküne dahil olan siteler :

Afacancocuk.com, afiyetle.com, ailem.com, beyazperde.com, blogcu.com, cadi.com.tr, Cnetturkiye.com, elitkadin.com, fesmekan.com, fixoyun.com, fiyatara.com, forzabesiktas.com, fotorkritik.com, hangibar.com, harrypotter.gen.tr, herkesdinlesin.com, heryerdenhaber.com, hoccam.com, hurhaber.com, internethaber.com, internetspor.com, ixstanbul.com, izlesene.com, koomik.com, mackolik.com, maxoyun.com, medyatava.com, modalife.net, nethaber.com, oyunlar1.com, pokedede.com, sahadan, sanalcafe.com, sinemalar.com, sonsayfa.com, ugur.tv...