BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Meclis polisini şaşkına çeviren eylem

Bunlar Meclis bahçesinde nöbet tutan polisler... Bu kez onlarda şaşkın... Çünkü ağacın tepesinde ummadıkları bir durum var.

Abone ol


ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- TBMM Bahçesi biraz önce ilginç bir eyleme sahne oldu. Adının Süleyman Çınar olduğu öğrenilen bir vatandaş, bahçedeki ağaca tırmanıp, eylem yaptı. palisler eylemci Çınar'ı ağaçtan güçlükle indirdiler.

Öğle saatlerinde TBMM'ye gelen ziyaretçi Süleyman Çınar, yaşadığı bir sorunu görüşmek için karabük milletvekilleri ile görüşmek istedi. Ancak hiç bir Karabük milletvekili ile görüşemedi. Bunun üzerine eylem kararı alan Çınar, sessizce bahçeye çıktı ve halkla İlişkiler binası önündeki en büyük ağacı kendisine eylem noktası olarak seçti.

İN AŞAĞI...
Ağaca tırmanan Çınar, ağacın en yüksek noktasına ulaşınca, yüksek sesle bağırarak, ilginin kendisine yönelmesine neden oldu. Bu sırada ağaç eylemini farkeden TBMM'de görevli polisler, ağacı kuşattılar. Eylemci Çınar, polis amirlerinin isteğine rağmen bir süre ağaçtan inmek istemedi. Ancak bir süre sonra ikna edildi ve ağaçtan indi. Ağaçtan inen eylemci Çınar, sorgulanmak üzere güvenlik merkezine götürüldü.

Eylemcinin bu eylemi hangi sorunu nedeniyle yaptığı belirlenmedi ancak işsiz olmadığı ve bölge milletvekilleri ile görüşmek için Meclis'e geldiği belirlendi.