BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.388,77
HABER /  GÜNCEL

İşten atan patrondan kanlı intikam!

3 sene çalıştığı patronu onu işten çıkarmıştı. İşsiz kalana adamın intikamı kanlı oldu ama öldürdüğü patron değildi.

Abone ol

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iki çocuk annesi bir kadını öldürenlerden biri, kadının kocasının yanında 3 yıl çalıştıktan sonra işten çıkarılan kişi çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Dün akşam sularında Orhangazi ilçesinde iki çocuk annesi bir kadın, kimliği belirsiz iki kişi tarafından kemer ve eşarpla boğularak öldürüldü.

Orhangazi'ye bağlı Ortaköy'de meydana gelen olayda, traktör bayiliği yapan RahimYüksel'in evine gelen iki zanlı, evde tek başına olan Meral Yüksel'i (29) boğazını kemer ve eşarpla sıktıktan sonra başına sert bir cisimle vurarak öldürdü.

Yüksel'in evinden iki gencin aceleyle çıkıp kırmızı bir motosiklete binerek kaçtığını gören çevre sakinleri, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri, genç kadını kanlar içinde buldu. Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk annesi kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan incelemede genç kadının bir eşarpla ve kemerle boğularak öldürüldüğü belirlendi. Yaşanan acı olayda hayatını kaybeden Meral Yüksel, bu gün öğle namazına mütekaip kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy mezarlığında toprağa verildi.

BİR YIL ÖNCE İŞTEN ÇIKARTILMIŞ

Cinayeti araştıran güvenlik güçleri ilginç bir sonuca ulaştı. Yapılan araştırma sonrasında evden çıkarken görülen iki kişiden birinin, Yüksel'in eşi Rahim Yüksel'in iş yerinde yaklaşık 3 yıl çalıştıktan sonra, bir yıl önce işten çıkartılan Selçuk K. (24) olduğu tespit edildi.

Orhangazi'de yakalanan Selçuk K.'nın yanı sıra Selçuk'a yardım ve yataklık yapan Yüksel K. da yakalandı. İki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilirken, suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi. Zanlıların sorgusunda, "Biz eve hırsızlık amaçlı girdik. Bütün aramalarımıza rağmen evde altın veya değerli eşya bulamadık. Tam çıkarken aniden içeri Meral Yüksel girdi. Bizi görünce bağırmaya başladı. Biz de bütün çabalarımıza rağmen susturamayınca eşarp ve kemerle boğazını sıktık. Daha sonra öldüğünü anlayınca hızla evden uzaklaştık Çok pişmanız." dedikleri öğrenildi.