BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Meclis Başkanı 'Hayır' için yollarda

Değirmenci, meclis başkanı sıfatıyla vatandaşların "hayır" oyu kullanması için esnafları ve vatandaşları dolaştı.

Abone ol

İzmir İl Genel Meclisi Başkanı olmasına rağmen tarafsız olmadığını her fırsatta gösteren Serdar Değirmenci, son olarak meclis başkanı sıfatıyla referandumda vatandaşların "hayır" oyu kullanması için Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki esnafları ve vatandaşları dolaştı.

Daha önce de köy köy gezerek propaganda yapan Değirmenci, şimdi de Kemeraltı'nda CHP'li meclis üyeleriyle birlikte, karanfil ve İl Genel Meclisi CHP Grubu tarafından hazırlanan haber bülteni dağıttı.

Referanduma sayılı günler kaldığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Değirmenci, "Cumhuriyeti kurmak, kurtarmaktan zor değildir. Şimdi cumhuriyeti kurtarmanın zamanıdır. Bunun ilk ayağı da bu referandumdur. Bu bilinç ve sorumluluk anlayışı içinde referandumda 'hayır' oyu kullanmak, cumhuriyetten ve Atatürkçülükten yana olan her yurttaşın görevidir. İzmir, cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı, Türkiye'nin en çağdaş, en demokratik kentidir. AKP'ye hiçbir zaman evet dememiştir, yine demeyecektir. İzmir AKP'ye teslim olmayacaktır." şeklinde konuştu.