BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.464,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Harput: Hata yapan affedilmeyecek!

Bursa Valisi Harput, Şampiyonlar Ligi için üst düzeyde önlemler alacaklarını, hata yapanları da affetmeyeceklerini söyledi.

Abone ol

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı maçlarda gerekli tedbirlerin en üst düzeyde alınacağını söyledi.

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Harput başkanlığında toplandı. Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Jandarma Alay Komutanlığı'ndan Jandarma Yarbay Erkan Sandıkçı, vali yardımcıları, kulüp ve dernek temsilcileri katıldı.

ÜST DÜZEY ÖNLEM ALINACAK

Harput, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesi yaptığı açıklamada, ''İlimizde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarında gerekli tedbirler en üst düzeyde alınacak, hata yapan affedilmeyecek. Bir şahsın bana olan borcunu affedebilirim ama devlete yapılan haksızlık, borç, affedilemez'' diye konuştu.

Toplantıda, Şampiyonlar Ligi maçlarında alınacak tedbirler, 2010-2011 sezonunda oynanacak spor müsabakalarında görev alacak özel güvenlik personeli sayısı ve 5149 sayılı spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet eden bir kişiye verilecek cezanın görüşüldüğü öğrenildi.