BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.519,16
HABER /  GÜNCEL

Mardin'de iki astsubay hayatını kaybetti

Mardin Kızıltepe İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki astsubay yaşamını yitirdi.

Abone ol

Kaza, dün gece Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde meydana geldi. Mardin'den Kızıltepe'ye giden bir kamyon, Selen Kışlası Mevkii'nde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Gümüşhaneli Jandarma Astsubay Murat Taşkın ve Sakaryalı 26 yaşındaki Piyade Astsubay Oğuzhan Altıntaş'a çarptı.
Astsubay Taşkın ve arkadaşı Altıntaş, kaldırıldıkları Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Jandarma Astsubay Murat Taşkın'ın Edirne'de yaşayan ailesine acı haber dün gece Edirne Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Yıldırım Hacısaraff Mahallesi Yıldırım Sokak'ta oturan annesi Rabia Taşın ile baba Taştan Taşkın, oğullarının ölüm haberine üzerine sinir krizi geçirdi. Sokak üzerine büyük Türk bayrağı asılırken, kazada hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Murat Taşkın'ın 2 yıl önce Ankara Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduğu belirtildi. Oğlunun ölüm haberi üzerine anne Rabia Taşkın evinde, inşaat ustası olan baba Taştan Taşkın eve yakın bir kahvede taziyeleri kabul etti. Gelenlerle tek tek ilgilenen baba Taşkın, "Yavrum yaktın bizi, böyle mi haberlerin gelecekti" diye ağıtlar yaktı.

Jandarma Astsubay Murat Taşkın'ın köylüsü olduğunu söyleyen Yaşar Bektaş ise "Bize dün gece jandarma ekipleri geldi. Mardin'de bir kaza olmuş ve bir kamyon Murat ile bir arkadaşına çarpmış. Kaza da ölmüşler bunu söylediler. Başka bir şey bilmiyoruz" dedi.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Trafik kazasında ölen ve aslen Gümüşhaneli olan Jandarma Astsubay Murat Taşkın'ın cenazesi yarın sabah ailesinin yaşadığı Edirne'ye getirilecek ve öğle namazında toprağa verilecek.