BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Spor yapan kadını vahşice doğradı!

Vahşi cinayet Bursa'da gerçekleşti... Çocuğunu kreşe bırakan ve sabah sporu yapmaya giden kadın 31 yerinden bıçaklanarak öldürüldü...

Abone ol

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, çocuğunu kreşe bıraktıktan sonra sahil yolundaki parka sabah sporu yapmaya gelen ve hiç tanımadığı üç çocuk annesini 31 yerinden bıçaklayarak öldüren cinayet sabıkalısı zanlı, yakalandı.

Cinayet suçundan hapis yatıp üç ay önce tahliye olan zanlının "Hiç bir sebebi yok, öldürmek istedim öldürdüm" diye ifade verdiği öğrenildi. Zanlının ilk cinayetini de hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden afla çıktıktan 10 gün sonra arkadaşını öldürerek işlediği ortaya çıktı.

KANLI YELEK POLİS İÇİN EN ÖNEMLİ İPUCU OLDU

Bursa'nın Gemlik ilçesinde önceki gün yaşanan olayda, üç çocuk annesi 36 yaşındaki Yasemin Özdemir, parkın yeşil alan kısmında kanlar içinde yerde yatarken bulunmuş, her sabah çocuğunu kreşe bıraktıktan sonra sahil yolunda spor yaptığı belirtilen genç anne, vahşi bir cinrayetin kurbanı olmuştu.

Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, olay yerine 150-200 metre uzaklıktaki bir zeytinlikte kanlı bir erkek yeleği buldu. Yeleğin cinayetle bağlantılı olabileceğini değerlendiren ekipler, MOBESE kayıtlarını incelediklerinde, aynı yeleği giyen bir kişinin olay saatinde bisikletle parktan geçtiğini belirledi. Bu kişinin eşkalinden kimliğini saptayan polis, şüpheli 37 yaşındaki Mehmet Yorulmaz'ı Gemlik'in Karacaali köyünde bir balıkçı barınağında gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE HAPİSTEN ÇIKIP ARKADAŞINI ÖLDÜRMÜŞ

Mehmet Yorulmaz'ın 2001 yılının Ocak ayında hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduktan 10 gün sonra, Balıkpazarı Mahallesi'nde cep telefonu sattığı arkadaşı Özkan Gümüş'ü (19) parasını vermediği gerekçesiyle karnından bıçaklayarak öldürdüğü için tutuklanakak cezaevine konulduğu öğrenildi.

Bu suçtan üç ay önce tahliye olan Mehmet Yorulmaz, poliste verdiği ifadesinde Yasemin Özdemir'i öldürmediğini iddia edip, "Tek suçum oradan geçmek. Ben yapmadım" dedi. Ancak "Canavarca his saikiyle adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Yorulmaz'ın burada verdiği ifadesinde ise suçlamayı kabul edip, "Evet ben öldürdüm. Hiçbir sebebi yok. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öğrenildi. Hırsızlık, adam yaralamak ve cinayet suçundan sabıkalı Yorulmaz, tutuklanarak üç ay önce çıktığı cezaevine geri döndü.

"BİR KEDİ VE TECAVÜZ OLAYI"
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!..

[PAGE]

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kız arkadaşı 27 yaşındaki M. Ç. Ö.'ye tecavüz eden, daha sonra şikayetçi olmaması için ikna edip yemeğe çıkardığı sevgilisiyle tartışıp kedisini kaçıran Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) eski başkanı 47 yaşındaki Erol Ergündüz'e 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Olay, 30 Temmuz 2009 tarihinde meydana geldi. MÜTBİR eski başkanı Erol Ergündüz, sevgilisi M. Ç. Ö. ile birlikte, villasına geldi. Evde bir süre alkol aldıktan sonra sevişmek isteyen Erol Ergündüz, M. Ç. Ö.'nün karşı çıkmasına rağmen zorla cinsel ilişkiye girdi. Kaçmak isteyen M. Ç. Ö., Erol Ergündüz'ü başına sert cisimle vurup yaraladı. Eve çağırdığı korumaları Numan Umar ve Yalçın Doğan'ın yardımı ile alıkoyduğu M. Ç. Ö.'yü şikâyetçi olmaması için ikna eden Ergündüz, daha sonra birlikte yemeğe çıktı.

İki kişi arasında yemekte yeniden tartışma çıktı. Sevgilisinin tuvalete gitmesini fırsat bilen Ergündüz, M. Ç. Ö.'nün yanından hiç ayırmadığı 'Köpük' adlı kedisini alarak restorandan ayrıldı. Masaya dönen kadın, Ergündüz'ün çok sevdiği kedisini kaçırdığını öğrenince, doğrudan polis karakoluna giderek tecavüze uğradığını belirterek, şikâyetçi oldu. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan müteahhit Ergündüz, 2 yıldır tutuksuz yargılanıyordu.

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın karar duruşması yapıldı. Duruşmaya, tutuksuz sanıklar Erol Ergündüz, Numan Umar, Yalçın Doğan ile mağdur sanık M. Ç. Ö.katılmadı. Cumhuriyet Savcısı'nın davaya ilişkin esas hakkındaki görüşünü açıklamasından sonra mahkeme heyeti, Erol Ergündüz'e 'cinsel saldırı', 'tehdit' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 11 yıl 3 ay hapis cezası verdi.
M. Ç. Ö.'ye Ergündüz'ün 2 korumasını polis merkezinde tehdit ettiği gerekçesiyle 740 TL cezası verildi. Korumalar, Numan Umar ve Yalçın Doğan beraat etti.

"İKİ KIZ ÖĞRENCİ 4 GÜNDÜR KAYIP"
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!...

[PAGE]
Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Duygu Uysal ile kendinden 2 yaş büyük okul arkadaşı S.D., 4 gün önce ortadan kayboldu. Esra Bıçakçıoğlu, tüm aramalara rağmen kızı Duygu Uysal'ı bulamadıklarını söyledi.

Kalıcı Konutlar Mevkii'nde bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi Duygu Uysal ile kız arkadaşı S.D., çarşamba günü okulda buluştu. Bir süreden bu yana babası Mustafa Uysal'ın yanında kalan Duygu Uysal, S.D. ile birlikte okuldan çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Son olarak okulun önünde görülen iki kız öğrenciden 4 günden bu yana haber alınamazken, Duygu Uysal'ın annesi Esra Bıçakçıoğlu, kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döküyor. Esra Bıçakçıoğlu, şunları anlattı:

"Çarşamba günü okulda arkadaşı S.D. ile buluşmuş ve ardından ikisi de ortadan kayboldu. İkisinden de o günden bu yana hiç ses yok, hiçbir iz yok. Cep telefonu kapalı. Sosyal paylaşım sitesindeki profiline de hiç girmemiş. Kızım kaçırıldı mı, organ mafyasının mı elinde, fuhuşa mı sürüklendi? O günden bu yana çevre ilçelerde de akrabalarımızla birlikte her yere baktık. Hiçbir yerde yok. Cep telefonundan belki nerede olduğunu bulunabilir ama bunun da bir an önce yapılması lazım. Bu konuda talepte bulunmamıza rağmen kabul edilmiyor."

Kızı ile birlikte kaybolan S.D.'nin ailesinin de kızlarının bulunması için polise başvurduğunu söyleyen Esra Bıçakçıoğlu, şöyle dedi:

"Onlar da her yerde arıyorlar ama bir sonuç alamadılar. Kızım hiç böyle bir şey yapmazdı ve ilk kez ailesinden bu kadar gün uzakta. Onu çok merak ediyoruz. Günlerdir uyuyamıyorum hep kızımı düşünüyorum."

"İNTİHAR ŞOVMENİ BU KEZ DEHŞET SAÇTI"
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!...

[PAGE]

Antalya'da ayrıldığı eşi ve ailesinin kendisine çocuğunu göstermediğini iddia edip 2 ay önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki 16 ton kapasiteli LPG depolama tankına çıkan ve intihar şov yapan İbrahim Ölmez, bu kavga ettiği 2 eski kayınbiraderini pompalı tüfek ve bıçakla ağır yaraladı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kepez İlçesi'ne bağlı Habipler Mahallesi'nde meydana geldi. 4 yıl önce ayrıldığı eşi ve ailesinin kendisine çocuklarını göstermediğini iddia eden İbrahim Ölmez, eski kayınpederinin evine giderek eski eşiyle konuşmak istedi. Kendisiyle konuşan eski kayınbiraderleri 37 yaşındaki İbrahim Aytar ve 41 yaşındaki Adem Aytar ile kavga eden İbrahim Ölmez, 15 AL 861 plakalı otomobilinden pompalı tüfeği çıkartırken, Aytar kardeşler de 07 D 3908 plakalı otomobillerine binerek kaçmak istedi. Aytar kardeşlerin otomobilini takip eden Ölmez, 2507 Sokak'ta eski kayınbiraderlerinin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. Araçtan pompalı tüfekle inen İbrahim Ölmez, yakın mesafeden önce İbrahim Aytar'a, ardından Adem Aytar'a ateş etti. Öfkesi dinmeyen Ölmez, elindeki pompalı tüfeği yere bırakarak, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Adem Aytar'ı, bu kez bıçakla birçok yerinden yaraladı.

Silah sesini ve çığlıkları duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, İbrahim Ölmez'i etkisiz hale getirdikten sonra yaralılar için iki ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapartı. Ağır yaralanan kardeşlerden İbrahim Aytar Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, Adem Aytar da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yaşanan arbede sırasında bacağından yaralanan İbrahim Ölmez'in tedavisi de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde yapıldı. Ölmez, tedavisinin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde yoğun güvenlik önlemi altında hastaneden çıkarılarak polis merkezine götürüldü. Doktorlar, ameliyata alınan ve organları parçalanan Aytar kardeşlerin yaşamasının mucize olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU?

Yaklaşık 2 ay önce saat 10.30 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde bulunan LPG depolama tankı üzerine çıkan İbrahim Ölmez, eski eşi ve ailesinin kendisine çocuğunu göstermediğini, çocuğunun yanına getirilmemesi halinde elindeki benzinle LPG tankını ateşe vereceği tehdidinde bulunmuştu. LPG tankına çıkarken ikinci tankın tahliye borusunu açması nedeniyle LPG gazı havaya sızarken, elinde çakmak bulunan Ölmez, üzerinde bulunduğu tanka benzin döktü. 4 saatlik intihar şovun sonunda yorgun düşen İbrahim Ölmez, itfaiye merdiveniyle yanına gelen iki itfaiye eri tarafından indirilmişti.

"PARKTA TÜFEKLE KENDİNİ VURDU"
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!...

[PAGE]

Sivas'ta oturan 20 yaşındaki U.B., av tüfeği ile sol omzundan kendini vurarak ağır yaralandı.

Kaleardı Mahallesi'ndeki parkta bir kişinin elinde tüfekle sağa sola ateş açtığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Çelik yelek giyen polis ekipleri, çevrede önlem aldı. Parkta elinde av tüfeği bulunan U.B.'yi silahı vermesi için ikna etmeye çalışan polis ekipleri ve arkadaşları sonuç alamadı. İkna edilemeyen U.B.'nin bu sırada arkadaşlarının getirdiği birayı içtiği ve telefonda birileri ile konuştuğu görüldü.

Gelen aile fertleri de zaman zaman tüfeğin namlusunu çenesine dayayan U.B.'yi silahını vermesi için ikna edemedi. Parka gelen baba S.B. oğlu ile konuşmak için yanına gittiği sırda U.B. elinde bulunan av tüfeğinin sol omzuna dayayarak tetiğe bastı.

Kanlar içinde yere düşen U.B., olay yerinde hazır tutulan 112 Acil Servis ambulansı ile Sivas Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan U.B. daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. U.B.'nin parkta kendisini vurması üzerine orada bulunan arkadaşları ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Oğlunun kendisini vurduğunu öğrenen anne S.B. olay yerinde bayıldı.

Hastaneye kaldırılan U.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanırken, polis kapsamlı soruşturma başlattı. U.B.'nin ağabeylerinin de çeşitli tarihlerde benzer yöntemlerle intihar girişiminde bulundukları bildirilirken soruşturmaya devam ediliyor.

"İŞ ADAMI OTOMOBİLDE ÖLÜ BULUNDU"
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!...

[PAGE]

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, geçen ay eşinden boşanan 2 çocuk babası 43 yaşındaki Hüseyin Belet, bir otomobilin içinde ölü bulundu.

Başının sağ tarafında kurşun yarası bulunan Belet'in bir iletişim firması ve restoran sahibi olduğu, eşine de "Benimle barışmazsan önce seni sonra kendimi öldürüm" dediği ileri sürüldü. Belet'in intihar ettiğinin sanıldığı ancak tüm olasılıkların değerlendirildiği belirtildi.

Dün saat 20.00 sıralarında,Çeşme İlçesi Çiftlik Köyü yolu üzeri Ulusoy Limanı yakınlarından geçenler, 35 BLT 88 plakalı otomobilin direksiyonu başında hareketsiz duran bir kişinin olduğunu farketti. Durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede hareketsiz duran kişinin öldüğünü tespit etti. Güvenlik güçleri ölen kişinin başının sağ tarafında kurşun yarası olduğunu belirlerken, otomobil içinde de 7.65 milimetre çapında bir tabanca bulundu.

GEÇEN AY EŞİNDEN BOŞANMIŞ

Yapılan araştırmada, ölen kişinin geçen ay eşinden boşanan 2 çocuk babası Hüseyin Belet olduğu anlaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Belet'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. İzmir'in Alsancak semtinde bir iletişim firması ve restoranı bulunan Hüseyin Belet'in intihar ettiğinin sanıldığı, ancak diğer olasılıkların da değerlendirildiği belirtildi.

YAKINLARININ İFADESİ ALINIYOR

Olayla ilgili olarak Belet'in yakın çevresindekilerin ifadesine başvurulduğu kaydedildi. Otomobildeki incelemelerde herhangi bir intihar notuna rastlanmazken, kısa süre öne eşi Y.B.'den boşanan Hüseyin Belet'in yeniden biraraya gelmek istediği, iki çocuğunun annesine "Benimle barışmazsan önse seni, sonra da kendimi öldürürüm" dediği öne sürüldü. Y.B.'nin de ifadesinin alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.