BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Maradonada bir şey değişmedi

Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona'nın sağlık durumunda her hangi bir değişiklik olmadı.

Abone ol

Arjantin ve dünya futbolunun efsanevi futbolcusu Diego Armando Maradona'nın sağlık durumunda her hangi bir değişikliğin olmadığı, tedavisine devam edildiği bildirildi.

Alkol alımına bağlı bir hastalığa yakalanan ve Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan Avril özel hastanesinde tedavi altına alınan Maradona'nın durumunu koruduğu, tedavilerine devam edildiği kaydedildi. Geçen yıllarda Küba'da alkol bağımlılığı tedavisi gören, ancak hastaneden çıkışının ardından tekrar eski alışkanlıklarına dönen efsanevi futbolcu, Arjantin'de yeniden tedavi altına alınmış, buradan da taburcu olmasının üzerinden 2 gün geçmeden fenalaşarak tekrar hastaneye kaldırılmıştı.

Brezilyalı Pele ile birlikte dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak gösterilen Maradona'nın psikiyatristi Jose Tejado ve Carlos Nassef yaptıkları açıklamada, ''Medyada dolaşan Maradona'nın sağlık durumunun kötüye gittiği yönündeki dedikodulara rağmen Maradona'nın sağlık durumu kötüye gitmiyor. Kliniksel olarak durumunda değişiklik yok'' dediler. Maradona'nın tedavisinin ise bir plan dahilinde uygulandığı bildirildi.