BIST 10.286
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.395,81
HABER /  GÜNCEL

Manyak babanın ifadeleri

Sapık babanın ifadeleri yayınlandı. Kızını bodruma kapatarak 24 yıl tecavüz eden manyağın ifadeleri tüyler ürperticiydi.

Abone ol

Avusturya'da yayımlanan News dergisi, Fritzl'in avukatı Rudolf Mayer'in müvekkiliyle saatlerce süren görüşmenin içeriğini yayımladı.

Avusturya'da kızı Elizabeth'i 24 yıl bodruma hapsederek tecavüz eden baba Josef Fritzl (73), kızına 11 değil, 18 yaşından sonra tecavüz ettiğini ileri sürdü.

YENİ BİR AİLE KURMAK İÇİN

Mayer'in dergiye aktardığına göre, Fritzl, tecavüzlerin "daha sonra, Elizabeth'i yeni bir aile kurmak için bodruma kapattığında başladığını" söyledi.

İşte insanın kanını donduran ifadeler:

UYUŞTURUCU GİBİYDİ

Ben çocuklara cinsel tacizde bulunacak biri değilim... Elisabeth'in onunla yaptığım şeyi istemediğini biliyordum. Ona zarar verdiğimi biliyordum ancak bu uyuşturucu gibiydi

Karanlık barlarda içki ve sigara içtiği için, o zamanlar 18 yaşındaki kızını dış dünyadan, gerekirse zor kullanarak, koruması gerekiyor.

BODRUMDA KIZIM VE ÇOCUKLARIMLA MUTLUYDUM

Elisabeth'den çocuklarımın olmasını istedim, çocuklarla mutluydum. Bodrumda bir kadın ve çocuklarla gerçek bir ailenin olması da hoştu.

CANAVAR DEĞİLİM

24 yıl boyunca yaptığımın iyi olmadığını biliyordum ancak aynı zamanda bodrumda ikinci bir aileye sahip olmak tamamen normal hale gelmişti...

Nazi döneminde büyüdüm, disiplin ve itaatin hüküm sürdüğü dönemde. Bilinçsizce bunu kabullenmiş olabilirim ancak canavar değilim.

KIZINDAN 7 ÇOCUĞU OLMUŞTU

Josef Fritzl'in, kızı Elisabeth'i 18 yaşındayken bodruma kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla, kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalanması üzerine anlaşılmıştı.