BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.380,76
HABER /  GÜNCEL

Mansur Yavaş'tan İdris Naim Şahin iddiasına yanıt!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mansur Yavaş, İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağı yönündeki iddialar üzerine yazılı açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
17 Aralık darbe girişiminden önce AK Parti'den istifa eden İdris Bal Demokratik Gelişim Partisi'ni kurmasının ardından şimdi de yeni bir parti adımı İdris Naim Şahin'den geldi. Şahin'in olay olacak bir isim üzerine transfer hazırlıkları yaptığı iddialarına muhatabından yanıt geldi.

MANSUR YAVAŞ İDDİASI

İddiaya göre Şahin, parti kuracağı haberleriyle gündemi sarsmışken bir bomba daha patlatacak. TV 6 ekranlarından Gazeteci Gülümhan Gülten'in programına katılan, MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat, 30 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek ile yarışan, MHP'den CHP'ye geçişiyle gündemin ortasına oturan Mansur Yavaş'ın İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağını ileri sürdü.

"HİÇ BİR SİYASİ İLE İRTİBATIM VE ÇALIŞMAM YOK"

İddiaya karşılık bir açıklama yapan Mansur Yavaş, "Kurduğumuz Sevdamız Türkiye Platformu haricinde hiç bir siyasi ile irtibatım ya da çalışmam bulunmamaktadır. Saygı ile duyururum." dedi. İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağı iddialarını yalanlayan Yavaş kendi yolunda devam edeceği mesajını verdi.