BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mandzukic'e flaş öneri: Galatasaray'a git

Hırvatistan Milli Takımı'nda görev yapan ve şu an milli takım yardımcı antrenörü olan İvica Olic, Galatasaray'ın gündemine gelen Mandzukic'e ''Galatasaray gibi futbol tutkusu takımları mutlaka düşünmeli." önerisinde bulundu.

Abone ol

Corona virüsü nedeniyle ekonomik olarak sıkıntıya giren Galatasaray, yıllık yaklaşık 7 milyon euro kazanan yıldız oyuncusu Radamel Falcao'dan indirim talep etmişti. Ancak Kolombiyalı golcünün indirime sıcak bakmadığı ve Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulmaya başlandı. 

Sarı-kırmızılı yönetim, Falcao'nun ayrılma ihtimaline karşı kadrosuna dünya yıldızı bir isim katmak için harekete geçerken, bu ismin Mario Mandzukic olduğu iddia edilmişti.

Bu haber Hırvatistan'da geniş yer buldu. Menajeri İvan Cvjetkovic, "Bu haberler tamamen iddiadan ibaret... Henüz benimle resmi bir temas olmadı" derken, 33 yaşındaki golcüyle beraber Hırvatistan Milli Takımı'nda görev yapan ve şu an milli takım yardımcı antrenörü olan İvica Olic'ten de bir açıklama geldi.

''Galatasaray'ı düşünmeli''
Antrenör Olic, IG'de katıldığı bir canlı yayında, "Haberlerin aslı var mı bilmiyorum" derken sözü Mandzukic'in Katar'da oynamasına getirdi. Olic, "Mario'nun (Mandzukic) ne işi var Katar'da? Katar 'emeklilik' demek. Mario emekli mi oldu? Tamam; Katar'da belki iyi kazanıyor ama bu kendisini yok etmesini gerektirmez. Ayrıca nerede kaldı futbol heyecanı. Milli takım açısından da onu yeniden Şampiyonlar Ligi'nde görmek güzel olurdu. Galatasaray gibi futbol tutkusu takımları mutlaka düşünmeli." ifadesini kullandı.

Dönmek istiyor
Marıo Mandzukic bir süre önce Al Duhail'e transferi yüzünden hata yaptığını açıklamış takım arkadaşı Mehdi Benatia da, Hırvat forvetin Avrupa'ya dönmek istediğini iddia etmişti.

''Her an her şey olabilir"
Hırvatıstan'ın Index sitesi, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Daha önce onu istediğini söylemişti ve şimdi her an her şey olabilir" yorumu yapmıştı.

Falcao giderse gelir
Yanlış bir karar verdiğini düşünen golcü kendine takım arıyor. Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray'ın da Falcao'nun ayrılma ihtimaline karşılık Hırvat golcüyü alternatif isim olarak belirlediği, sarı-kırmızılıların gelişmelere göre sezon sonunda görüşmeleri resmiyete dökeceği öğrenildi.