BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatya polisinden eğitim yardımı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç 100 ailenin çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

Abone ol

Kırtasiye yardımında bir konuşma yapan Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü Selim Özdemir, Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına her yıl geleneksel olarak kırtasiye yardımında bulunduğunu ifade etti.

GAP Tekstil Muhasebe Şefi Engin Yiğit, Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne başlattığı projeden dolayı teşekkür ederek, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu projelere sürekli destek vereceğiz. Her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu da, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüzün böyle bir kampanya başlatması ve bizlerin de bu kampanyaya destek olması bizleri çok mutlu etti. Malatya Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Esenlik Şirketi olarak Malatyalı vatandaşlarımıza sosyal sorumluluk projelerinde destek oluyoruz. Dolayısıyla da böyle bir proje de yer aldığımız içinde çok mutluyuz" şeklinde konuştu.