BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.397,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakırspor 3 puan peşinde

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçından ilk galibiyetini almak istiyor.

Abone ol

Yeşil-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Suat Kaya, "Bu deplasmanımızda şeytanın bacağını kırıp 3 puanla tanışmak istiyoruz" dedi.

Ligde oynadığı 3 maçta 2 puan toplayabilen Diyarbakırspor, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçtan galibiyetle dönmek istiyor. Cuma günü Mersin'e giden bir idmanını da orda yapan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya, artık bu kötü gidişata bir dur demek istediklerin belirterek, "Ligin ilk maçında sahamızda A2 takımıyla yaptığımız mücadelede Çaykur Rizespor'a yenilmiştik. İkinci maçımızda deplasmanda Akhisarspor ile berabere kalıp ilk puanımızı aldık. 3. maçımızda ise sahamızda Altay ile oynayıp yine berabere kaldık ve iki puana sahip olduk. Artık galibiyetle tanışmak istiyoruz.

Bu maçımıza iyi hazırlandık. Varımızı yoğumuzu sahaya dökeceğiz. Zevkli ve çekişmeli geçecek bu karşılaşmanın sonunda gülen taraf biz olmak sahadan 3 puanımızı alarak ayrılmayı hedefliyoruz. Rakibimiz grubumuzun iyi takımlarından birisi ama bizim için fark etmiyor. Cuma gününden beri Mersin'deyiz futbolcularımız hava şartlarına alıştı"
diye konuştu.