BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Mahalleli günlerdir fuhuş eyleminde

Avcılar'da vatandaşlar artan fuhuş olaylarını ve bunlara sessiz kalan yetkilileri protesto etmek için günlerdir sokaklarda eylem yapıyor.

Abone ol

Sahilde toplanan vatandaşlar ellerinde 'Fuhuşa son' dövizleri taşıyıp 'Avcılar'da fuhuş istemiyoruz' şeklinde slogan attı. Fuhuş yapıldığı iddia edilen sitenin önünde toplanan mahalleli burada ateş yakarak, meşale taşıyıp tepkisini ortaya koydu.

Oturduğu dairede rahat etmediğini, travestiler tarafından tehdit edildiğini söyleyen Hürriyet Palandöken isimli çevre sakini "İnsan gibi yaşamak istiyorum. Geceleri uyumak istiyorum. Gece 5 defa uyanıyorum. ya camımız kırılıyor ya da saatlerimiz patlatılıyor. Bunları dışarıdan gelen ne olduğu belirsiz insanlar yapıyor. Niye yapıyor. Onlarla ilişkiye girdikten sonra eroin kokain içmiş halde aşağı iniyorlar, inerken de çevreye zarar veriyorlar." dedi.

Avcılar'da oturan bir diğer vatandaş Adnan Anıl ise, "Çocuklarımız sabahları okula giderken ahlaksız tekliflerle karşılaşıyor. Arkadaşlarımızı tehdit ediyorlar. Buradan yetkililere sesleniyoruz, burada bir örgüt olayı var. Bu kişileri 12-13 yıldır buradan gönderemiyoruz. Bu işin bir yeri vardır. Tüm dünyada insanların gayri ahlaki ihtiyaçlarını giderdiği yerler var. Gidip orada yapsınlar. Devlet bu sorunla ilgilenmeli, biz bu sorunla ilgilenmek zorunda değiliz." şeklinde tepkisini dile getirdi.