BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan zam dedi vatandaş kuyruğa girdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaza zam yapılacağını açıklaması üzerine Başkentli vatandaşlar, gaz satış noktalarına koştu.

Abone ol

Zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar, yüklü miktarda doğalgaz aldı.

Başbakan Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında doğalgaza yüzde 10 ile 15 arasında zam yapılacağını açıklaması üzerine Başkentli vatandaşlar, doğalgaz satış noktaların koştu. Kışlık gazlarını almak için sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, zamdan etkilenmemek için yüklü miktarda gaz aldı. Doğalgaz satış noktalarındaki bu yoğunluk kapanma saatlerine kadar devam etti. Yoğunluk nedeniyle sıra gelmeyen vatandaşlar ise, gaz alamadıkları için satış noktasındaki çalışanlarla tartıştı.

PERİŞAN OLDUK

Zamdan etkilenmemek için doğalgaz kuyruğuna koşan bir vatandaş, "İnsanlar perişan oldu, bugün 3-4 saat bekledik. Etlik'e gittik orada da sıra bekledik, buraya geldik burada da sıra var. Perişan olduk" dedi.

500 liralık gaz aldığını söyleyen başka bir vatandaş da, "Zam geliyor. Elimize de para bugün geçti, değerlendirelim dedik zam geliyor diye" dedi.