BIST 10.459
DOLAR 32,29
EURO 35,11
ALTIN 2.476,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mağdur engelliler için çalışma başlatıldı

İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırlarına dahil olan yerlerde yaşayan engelliler için harekete geçti.

Abone ol

Belediyenin önceki veri tabanlarında yer alan engelli, hasta ve ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara ait bilgileri daha da genişleteceklerini söyleyen yetkililer, bu konuda mahalle muhtarlıklarıyla temasa geçiyor.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Has ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Salih Güler, Erenler Mahallesi, Kadıköy Mahallesi M.Alipaşa Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Yahyakaptan Mahallesi ve Mecidiye Köyü muhtarlıklarını ziyaret ederek, sağlıklı listeler hazırlanması için değerlendirmelerde bulunuldu.

Belediyenin bu yaklaşımını çok olumlu bulduklarını ifade eden muhtarlar, kendi mahallelerindeki yardıma muhtaç vatandaşların tespiti için hemen kolları sıvayacaklarını söyledi.

Başkan Yardımcısı Has, oluşturulacak yeni veri tabanı sayesinde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma imkanı bulacaklarını söyleyerek, "İnsanlarımızın zor günlerinde yanlarında olmayı ilke edinen belediyemiz, yapılacak listelerin sağlıklı olabilmesi için muhtarlarımızla görüşmelerini sürdürecek. Bütün mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya geleceğiz" dedi.