BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.386,19
HABER /  GÜNCEL

Mado veliahtının sır intiharı

Ünlü ailenin oğlu, kendini 10. kattan aşağı bıraktı. Ailesi perişan oldu.

Abone ol Mado dondurmalarının sahibi Mehmet Kanbur’un torunu M.O., kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra pencereden kendini attı

Kadıköy'de bir lise öğrencisi 10. kattaki evlerinin penceresinden atladı. Olay yerinde hayatını kaybeden lise öğrencisinin tüm Türkiye'de tanınan Mado dondurmalarının sahibi olan Mehmet Kanbur'un torunu olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre gencin intihar etmeden önce kız arkadaşı ile telefonda tartıştığı iddia edildi.

Olay 20:30 sıralarında meydana geldi. Crown kafelerinin sahibi İsmet Or ve Necla Gül Or çifti, iki kız çocuklarını da yanlarına alarak yemeğe çıktılar. Ailesi ile birlikte yemeğe çıkmak istemeyen 16 yaşındaki M.O. evde yalnız kaldı. Bu sırada Özel Acıbadem İstek Vakfı Lisesi ikinci sınıf öğrencisi oğulları M.O. kız arkadaşıyla telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından telefonu kapatan M.O. 10. kattaki dairelerinin salon penceresinden beton zemine atlayarak, intihar etti. Binanın güvenlik görevlisinin Or ailesine haber verdi.

Bunun üzerine olay yerine gelen anne ve baba, çocuklarının cesedini görünce sinir krizi geçirdiler. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları inceleme sonrasında M.O.'nun cesedi ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.